Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İnsanlarla İlişkilerin Sana Bambaşka Bakış Açıları Kazandırıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

Diğer insanlar, işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair ciddi şekilde karşı bazı görüşlere sahip olabilir. Savaşa hazır olun, çünkü insanları keskin ve kırıcı bir dile sahip olabilir. Herkes için işe yarayacak çözümler bulmanın anahtarı uzlaşmadır. En iyi çözüm, muhtemelen iki tarafın da kendi düşündükleri olmadığını fark etmek olacaktır. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak adına birlikte çalışın.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Eğer bir şeyler sana doğru gelmiyorsa, bırak gitsin; uzaklaş. İçgüdülerin en iyisini bilir! Düşüncelerinin da oldukça berrak olduğunu göreceksin ve seni mutsuz edebilecek şeyler de yok denecek kadar az olacak. Duygularını açıkça ve dürüstçe gösterebilirsin, öyleyse üzerinden atmak istediğin bir şey varsa; bunu yapmak için doğru zaman. Rasyonel ve nedensel konuş.Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

14 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, hareketini İkizler burcunda sürdürüyor. Sabah oluşan Merkür-Neptün uyumlu kontağı sayesinde hayallerinize erişebileceğiniz bir gündesiniz. Haberinizin olmadığı bir anda hayatınızın en mutlu haberini alabilirsiniz. Venüs'ün akşam Neptün ile oluşturduğu gergin görünüm nedeniyle geçmişte gönül bağı kurduğunuz biriyle ilgili beklentinizden farklı şeyler duyabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklenmedik haberler alacaksın. Özelliklehayatınla ilgili büyük bir değişim yaşayabilirsin. Bağlı olduğun müdür ya daarkadaşların ile ilgili değişiklikler olabilir. Olumlu duygularını aşağı çekmeye çalışan kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan stresini yakınlarından çıkarmamaya dikkat et! Sevgilisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişinin mesajı, ona olan hislerini tekrar canlandırabilir. Yakın arkadaşının sorunlarının çözüme kavuşması içine su serpecek. Sosyal medyadaki bazı paylaşımlar, kendine daha fazla zaman ayırman gerektiği konusunda uyarıcı bir nitelik taşıyabilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda neler olduğuna dair araştırmalar yapabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmalısınız. Hak ve haksızlık mücadelesini sükûnetli bir şekilde yönetin. Meseleleri ve insanları farklılıklarına göre değerlendirmeyi başarmalısınız.

14 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gelecek yönünde hedeflerinizle ilgili üstlerinizle iletişime geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi bazı olaylar yorabilir. Fikir ayrılıkları doğabilir. İlerleyen saatlerde farklı programlar yaparak günün yorgunluğunu atmış olursunuz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal ortamlarda rahat ifade edebileceksiniz ancak tanıştığınız kişilerle karşıt sohbetler içerisinde bulunmamalı, fikrinizi bastırmaya çalışmamalısınız.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularda biraz daha arka planda kalıp hesap yapmaya devam etmekte fayda var. Aklınıza oldukça yaratıcı fikirler gelecektir,ortamında bunu destekleyen imkanlar oluşur ancak bütçenizi iyi yapmakta fayda var.

14 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftayerinizde güçleri elinizde tuttuğunuz bir haftaydı. Hedeflediğiniz şeyleri ya başardınız ya da elde etmenize çok az kaldı. Çalışmaya devam edin ve hedefinize ulaşın!

14 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki etkileşim dostlarınızla aranızdaki derin diyaloglara ışık tutar. Mistik, psişik eğitimlere katılabilirsiniz. Karma, psikoloji gibi soyut kavramlar ilginizi çeker. Koçluk eğitimleri verebilir, hayatla baş etmekte zorlanan insanlara kılavuzluk edebilirsiniz. Pek çok insanın duygusal dünyasına pozitif ışık katabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

14 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu özellikle kariyerinizle ilgili konularda hislerinize güvenebilirsiniz. Gideceğiniz yoldan çok varacağınız yer konusunda düşünmelisiniz. Bazı konularda problemler, özellikle kendinizi ve çevrenizi ilgilendiren sağlık sıkıntıları söz konusu olabilir. Durum beklediğinizden ileri bir noktada olsa bile sonuçlar güzelleşecektir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; yüksek bir çalışma tempon olmasına rağmen gelişmeler seni tatmin etmeyebilir. İş arkadaşlarının arkandançevirdiğini görebilir ya da yanlış bilgilerden dolayı başarısız olabilirsin. Kontrolün sende olmadığı konularda fazla zorlayıcı davranmamalı, şartlara uyum sağlamalısın.

14 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 11" R
Ay
Boğa
11° 03' 17" R
Merkür
Koç
21° 30' 11"
Venüs
Boğa
10° 04' 33"
Mars
Koç
05° 23' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 02"
Satürn
Balık
17° 11' 40"
Uranüs
Boğa
22° 46' 16"
Neptün
Balık
29° 07' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 01"
Lilith
Başak
24° 09' 18"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>