Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygularını Yalnızca Sana Yakın Olanların Anladığı Bir Gün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün egzersiz yapmak ve hareket etmek isteyeceksiniz. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olabilir. Okulda uzun boyluların arasına girmeye zorlanan küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Kalkıp koşmak isteyeceksiniz! Gününüzü spor salonunda geçiremiyorsanız, en azından hızlı bir yürüyüş için kendinize zaman ayırın. Veya meslektaşlarınız için bazı işleri yürütmeyi teklif edin. Sadece yardımcı olduğunu düşünecekler. Gerçekten, bacaklarınız biraz egzersiz yapmalı!

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Yaratıcı bir moddasın. Zihnin ilginç fikirlerle dolup taşıyor. Özellikle görsel imajlar aklında var. Belki bir şirket logosu tasarımı üretebilirsin. Veya grafikle ilgili yeni fikirler elde edebilir ve web siten varsa bunları uygulayabilirsin. Bu vizyonları geldiği gibi yakala. Kullanışlı olabilirler, insanları yaptığın işe çekebilirsin.Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bir Oğlak burcu olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Yengeç burcundaki seyrini sürdürüyor. Eşinizden, sevgilinizden güzel sürprizler görerek güne başlayabilirsiniz. Aranızdaki çekim gücü bugün de son sürat devam ediyor olacaktır. Ay ve Merkür arasında meydana gelen uyumlu açının etkisiyle sevdiğinizle aranızdaki iletişim de pozitife dönecektir. Birbirinizi eleştirmek yerine konuşarak her şeyi tatlıya bağlayacaksınızdır.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak içinde ideal bir gün. İhtiyaçlarını karşılamak, rutin düzenlerine güzel bir hava katmak için bazı planların olabilir. İsteklerini hayata geçireceksin. Harcamalarında temkinli oluşun çevrendekiler tarafından cimrilik olarak adlandırılabilir. Ailenin sana destek olduğunu görmen duygusal anlar yaşamana neden olabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle birlikte sinemaya, tiyatroya gidebilirsin. Evin dağınıklığını üstünkörü de olsa toparlayacaksın. Bir araya geldiğin arkadaşlarından bazılarının tavırları seni dostlukları konusunda şüpheye düşürebilir. Etrafında faydalı ve dinamik kişilerin olmasını istediğin için, bazı arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin. Yağlı gıdalardan uzak durman gereken bir gün!

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlıkla ilgili konular daha çok gündeminizi meşgul edebilir. Bu sebeple aşırı titiz davranarak detaylarla ilgilenmek isteyebilir ve kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi açıkça söyleyebilmek ilişkinizde olumlu bir süreç getirecek. Partnerinizle iletişiminizin artması doğrultusunda sevginiz de yoğunlaşacak.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarınız sizin dışınızdaki kişilere ve onların duygusal durumlarına bağlı gibi duruyor. Hem yakın ve keyifli bağlar kurmak için iyi bir gün hem de ortak kararlar almak için.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maskülen ve feminen taraflarınız birbirine çok zıt şeyler söylüyor olabilir. Endişelenecek bir şey yok. İki tarafınızdan da farklı şeyler öğrenebilir, hedeflerinize ulaşmanız gereken kısımları seçerek hareket edebilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınız arasında ya da günlük hayatınızda karşınıza çıkan gergin durumlar, hafta sonunda hala kafanızı karıştırabilir. Her kafadan çıkan fikirler sizin gibi disiplini ve düzeni seven birini oldukça yorabilir. Bitmeyen yazışmalar ve görüşmelerle uğraşabilir, herkesin derdini dinlemek zorunda kalabilirsiniz. En iyisi günün yorgunluğunu kafanızı dağıtacak bir sosyal faaliyetle tamamlayın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı arkadaşlarınız sizi çok kırdı veya siz bazı arkadaşlarınızı çok kırdınız. Ne olursa olsun, bu küslük sizi çok yıpratıyor. Bu duruma bir son vermelisiniz. Kariyerinizdeki başarı, hakkınızda insanların söylediği şeyler, bir yere kadar sizi mutlu ve tatmin edebilir. Arkadaşlıklar, dostluklar çok daha önemli olacaktır.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 50' 43" R
Ay
Boğa
15° 11' 51" R
Merkür
Koç
21° 44' 52"
Venüs
Boğa
10° 25' 35"
Mars
Koç
05° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 03"
Satürn
Balık
17° 13' 02"
Uranüs
Boğa
22° 47' 16"
Neptün
Balık
29° 07' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 56"
Lilith
Başak
24° 11' 11"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>