Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Öğrenme ve Sorumluluklar Ön Planda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Heyecan ve kısıtlama arasında bugün bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bir durumun içindeki potansiyeli görebilir ve sonuçları hakkında heyecanlı olabilirsiniz, ancak istenen sonucu elde etmenin beklenenden daha uzun süreceğini biliyorsunuz. Örneğin, birisine aşık olduğunuzu ve onunla evlenmek istediğinize karar verebilirsiniz. Her şey iyi hoş fakat sorun şu ki bu kişi zaten evli! İşlerin yürümeyeceğine dair umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı olun.

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bir Oğlak burcu olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah aktifleşen Ay ve Plüton karşıtlığı nedeniyle evlilik hayatınızda öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafın kıskanç davranışları sizi gerebilir. Ay-Güneş arasında oluşan şanslı görünüm ise her şeyi düzeltmeye geliyor. Öğleden sonra sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Ay, 23:14'ten itibaren boşlukta ilerliyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içindeki rutinini bozacak olaylar kapıda! Özellikle aile büyükleri ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelirken, hiç ummadığın kişilerle telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsin. Öğrenmeye meraklı yapın, hâkim olmadığın konularda bile hızlı ilerlemeler kaydetmeni sağlıyor. Maddi anlamda kendini rahatlatabileceğin birfırsatıyla karşı karşıya kalabilirsin. Alışılmışın dışına çıkma isteğin artabilir. Arkadaşların, daha farklı şeyler deneyimleyip, kendini bulmaya çalışman karşısında desteğini esirgemeyecek. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Bugün kendine özel zaman ayırmak ve dertlerinden kurtulmak isteyebilirsin ancak ailene karşı sahip olduğun görev ve sorumluluklar, zihnini meşgul edebilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin fikirlerine kendinizi yakın hissedebilir ancak onun beklenmedik çıkışları ile bir anda şaşırabilirsiniz. İletişiminizde daha samimi ve içten olmanız doğacak olumsuz sonuçların önüne geçebilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ya da evlilik hayatında daha duyarlı olmanızı gerektiren konular olabilir. Karşınızdaki kişilerde güven arıyorsunuz.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başarılarınız konuşulacak. Ayrıca zamanınızı keyifli de değerlendirebileceksiniz. Şehir dışından beklediğiniz kişiler gelerek keyfinize keyif katabilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki negatiflikler sizi de kötü etkiliyor. Sürekli zaman geçirdiğiniz insanların olumsuz yorumları sizi iyice dibe çekiyor ve potansiyelinizi ortaya koymanıza engel oluyor. Bu negatif havayı temizlemeli ve sonrasında kendinize odaklanmalısınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak. Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alacağınız, sosyalleşmeyi tercih edeceğiniz bir gün. Bazı davet ve organizasyonlara iştirak edebilirsiniz. Maddi anlamda bütçeniz zorlanmaya başlamış olabilir. Kazancınız ne olursa olsun, son zamanlarda harcamalarınız hep kazancınızın üzerine çıkıyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sevdiklerinle ortak bir program yapmış olabilirsin ancak günün sonunda her şeyin senin kontrolünde ilerlemesini istemen gerilime yol açabilir. Duygusal şantaja maruz kalmamak için biraz daha hassas ve duyarlı davranmanda fayda var. Sosyal ortamlara girmekten kaçınmamalısın.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 45" R
Ay
Boğa
10° 26' 50" R
Merkür
Koç
21° 28' 04"
Venüs
Boğa
10° 01' 29"
Mars
Koç
05° 21' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 27"
Satürn
Balık
17° 11' 28"
Uranüs
Boğa
22° 46' 08"
Neptün
Balık
29° 07' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 53"
Lilith
Başak
24° 09' 01"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>