Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Huzursuz Olabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Moralin gayet yüksek. Günün enerjisi basabileceğin bir basamak önüne koyacak ve seni gülümsetecek. Normalde geçtiğimiz birkaç hafta senin için zorlayıcı olmuş olsa da, bu ara rahatlamış ve optimist hissediyorsun. Oğlak ateşli gücüyle bilinir. Ulaşmak istediklerini bir düşün. Şu anda ne istersen elde edebilecek bir durumdasın. Arzunu, hedeflerine yönelt ve sihrin çalışmasını izle!Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akılcı düşünmek ve akılcı ilerlemek isteyebilirsiniz. Kendinizi garantiye alma ihtiyacı, güvende olma isteğiniz artabilir. Pek çok konuda desteklendiğiniz bir gün.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Güvenilirliğinin sorgulandığını hissetmek seni huzursuz yapıyor. Evli bir Oğlak burcuysan, evliliğindeki problemler hakkında aile büyüklerinden tavsiye alabilirsin. Yağlı besinlerin tüketimini azaltmalısın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerginliğiniz günlük işlerinizi yaparken ani hareketlere ve kazalara neden olabilir. Hem beden hem ruh sağlığınız için evde sizi sakinleştirecek aktiviteler ya da dinlenme zamanları oluşturabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylara bakış açınızı yenileyebilecek fırsatlar bulabilirsiniz. Ufkunuzu genişletebilecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese hemen güvenip sırlarınızı vermemeye çalışın. Hareketli ve tuttuğunu koparan bir döneme giriş yapmış bulunmaktasınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu noktada nasıl hissettiğinizi tam olarak bilemeyebilirsiniz, ancak sağlığınızı ihmal ettiğiniz kesin. Ne kadar sıkıcı bulursanız bulun, son derece faydalı olan egzersizleri uygulamayı asla aksatmamalısınız.  Kendinize daha iyi davranmanın en iyi yolu budur.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınızgörüşmeleri eksik olan yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışmış bulunan imkanlarınızı arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Ayak bileğinize dikkat edin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizemli bir sis perdesinin arkasına saklanabilirsiniz. Bunun nedeni, çalışmalarınızın, dış müdahaleler nedeniyle sekteye uğrayacağı düşüncesi olabilir. İşlerinizi, gözlerden uzakta halletmek isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugünü partneriniz ile geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki deneyimli arkadaşlarınızdan çok faydalı bilgiler öğreneceksiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>