Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aniden Gerçekleşen Durumlara Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Bugün, genişletilmiş ailenizin bir kısmı ile bir araya gelmek için iyi bir gün olabilir. Yeğenlerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da teyzeyi ve amcayı ziyaret edebilirsiniz. Aile üyelerinizle bağlantı kurmak için programınızda biraz yer açın. Bazen işinizle ve başkalarının endişeleriyle o kadar meşgulsünüz ki, sizi en çok önemseyen insanlarla temasınızı kaybediyorsunuz!

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Duyguların adeta alev alabilir ve büyük bir dram yaratma peşinde olabilirler. Muhtemelen de yağmurlu bir gün için sakladığın gizli olaylardan güç alacaklar. Zihnin verileri toplayan ve işleyen bir bilgisayar gibi adeta. Doğru zaman gelene kadar onlar hakkında dosyaların olduğunu belli etmiyorsun. Bu noktada, resmi tamamlamak için tamı tamına doğru bir bilgiyle ortaya çıkmayı başarıyorsun.Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol - bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıradışı bir arkadaş edinebilirsiniz. Gün içinde bir yabancıyla sohbet edebilirsiniz. Belki de bu insan farklı bir kültürel ya da etnik kökene sahip olabilir. Bazı net farklılıklara rağmen ikiniz özel bir bağ kurabilirsiniz. Bu arkadaşlığı bir adım daha ileri taşıyıp bu insanı daha yakından tanımaktan çekinmeyin!

26 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 11:10'da Yay burcuna geçiş yapıyor. Venüs ise Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız. 18:05'te 4 derece Yay burcunda yeniay gerçekleşiyor. Tam da geçmişi silmek isterken yeniay yardıma geliyor. Bazı şeyleri bitirmek aslında yenisine başlamak için gereklidir. Bunu yaptığınızda üstünüzden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geniş yeniay yazısı için tıklayınız.

26 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne kadar biriktirdiğin sorunlarını çözüme kavuşturabilir, kendini işine verebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissedebileceğin bir gün. Alışveriş tutkunu engellemekte zorlanabilirsin. Sorumlulukların artmış olsa da, mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Bazı konularda sessiz kalmayı tercih ettiğin için, etrafındakilerin nasihatlerini dinlemek zorunda kalabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan; yeni ve farklı bir projenin gerçekleşmesine önayak olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Gün içinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Planlarında olmadığı halde, son dakika bir organizasyona katılabilirsin.

26 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile ilgili bugün bazı kararlar vermek ve bu konularla ilgili kaygılarınıza cevap bulmak isteyebilirsiniz. Pürüzlere çok takılmadan işlerin üstesinden gelmelisiniz. Maddi imkanlarınızın daha güç kazandığını ve söz sahibi olduğunuzu bugün görebilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz için yeni bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Meslekte birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri paylaşmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sosyal konularda daha fazla ön planda olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı organize edip, program yapmak size iyi gelecektir.

26 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızın sadakatinin değerini öğrendiğiniz bir gün olabilir. Keyifli ilişkiler kurmak ve kurduğunuz ilişkileri sürdürmek açısından olumlu bir karakteriniz var.

26 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününe sosyal ilişkiler, dostluk ve arkadaşlık ilişkileri damga vurabilir. Ancak bu ilişkilerde kontrol dışı durumlara dikkat etmelisiniz. Yeni ay öncesindeki muğlak, belirsiz koşullar önünüzü görmeyi zorlaştırabilir.

26 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle bir tartışma yaşamanız olası. Bu tartışma size ilişkinizden ne kadar memnun olduğunuzu sorgulatabilir. Bu sorgulama doğrultusunda yapacağınız konuşmalar sayesinde hatalarınızı anlayacak ve partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız.

26 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda meydana gelen Yeni Ay, sizi bilinçaltı enerjinize çekecek. Spiritüel konular, meditasyon, yoga gibi çalışmalar ruh, beden bütünlüğünüz için çok uygun. Annenizle diyaloğunuza dikkat edin, zorlanabilirsiniz. Bitmek bilmeyen isteklerine sabırla yanıt vermelisiniz. Elinizde olmayan şartlar nedeniyle gününüz çok koşturmalı geçebilir.

26 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlık ilişkilerinde zorlanmalar yaşıyorsunuz. Aslında çok iyi niyetlisiniz ancak hem siz yanlış anlaşılmaya hem de arkadaşlarınız sizi yanlış anlamaya müsaitler. İlişkileri kuvvetlendirmek için, biraz alttan almak, biraz Polyannacılık oynamak lazım. Kariyer hayatınızda enteresan gelişmeler söz konusu olabilir.

26 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; Yeniay'ın getireceği gelişmeler kontrolün dışında ilerleyebilir, kimi zaman kendini biraz geriye çekmen gerekebilir. Kişisel anlamda kendini yenileyebilir, sezgisel anlamda kendini keşfedebilir, iç dünyana dönerek bir değerlendirme yapabilirsin. Toplumsal konu ve olaylara karşı cesaretli, aynı zamanda da duyarlı olabilirsin.

26 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>