Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevdiklerin İle Konuşabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 90%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Bulutların üzerinden bir süreliğine inmen gerekecek. Ayaklarının yere değdiğine emin ol ve normalde kaçındığın pratik meselelerle ilgilenmeye bak. Hislerin bugün çok kuvvetli olacak; ayrıca kendi doğanın her zamankinden daha agresif olduğunu göreceksin. Enerjilerin güçlü bir kombinasyonunu avantajına kullan ve insanların seni gitmek istemediğin yönlere itmesine izin verme.Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başarı elde etme, onay ve takdir alma, ilgi ve değer görme isteğiniz artabilir. Sabır, çaba ve emeklerinizle gün içinde beklediklerinizi bulabilirsiniz. Gün boyu beklentilerinizi ve duygularınızı daha sağlıklı bir şekilde dile getirmelisiniz. Akşam saatlerinde öfke kontrolüne dikkat.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan çıkan iletişimsel sıkıntıları doğru değerlendirmeye çalışmalısın. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar artabilir. Uzun zamandır görüşmediğin ve yurtdışında yaşayan akrabaların ile görüntülü konuşabilirsin. Onları bir arada görmen biran öncele onların yanına gitme isteğini artırıyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dinlenmek yerine daha özlemini çektiğiniz dostlarınızla geçirebilir ve onlarla güzel bir organizasyon düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Bunun içinde gerekli şartları sağlayabilirsiniz. Mümkün oldukça sosyalleşmeniz sizlere iyi gelecektir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüce gönüllülüğünüz dostlarınızın da ilgisini çekecek. Onlar da sizden iç huzuru yakalamak için destek bekleyebilirler. Kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz bir etkinlik düzenleme vakti. Kendi evinizde vereceğiniz bir akşam yemeğinin ardından ödüllü bir film izlemek güzel bir fikir olabilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati kariyer hayatınıza dikkat çekiyor.İş hayatınızı sorgulayabilir, kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlık yapacağı sabah saatlerinde aile içinde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Uzun vadeli hedeflerinizi ve planlarınızı sorgulayabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda eşinizi kendinizden farkında olarak veya olmayarak uzaklaştırdınız. Fakat gönlünü geri almak için harika bir gün. İş yerinde çok önemli bir karar vermek zorundasınız. Fikirlerine güvendiğiniz insanlarla konuşun ve tavsiye alın.  

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi hala seven biri var. Bunu size hatırlatmayı unutsa da bunu bilmelisiniz. Sıkıcı bir projenin sonuna geldiniz, kurtulunca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. İyi kaynaklarınız var fakat para geldiği gibi gidebiliyor. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Keyif ve eğlenceye kendinizi kaptırırsanız sağlığınız olumsuz etkilenecek.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>