Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgun Hissediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün hayatınıza bazı kişisel gelişim fikirleri uygulayabilirsiniz. Ailenizde düzeltilmesi gerektiren bir durum olduğunu görebilirsiniz. Sevdiklerinin yüzleşemediği bazı iletişim sorunları olabilir. Bu sorunu çözmenin bir yolunu bulabilir ya da ilgili taraflara danışabilirsiniz. Sorunun merkezine inerseniz, daha aydınlanmış bir bakış açısı kazandıracak yeni bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Takdir etmeyeceğiniz bir şey varsa, bu kaba insanlardır ve bugün bazılarına rastlayabilirsiniz. Bugün huysuz insanların sizi bulduğu günlerden biri olabilir. Onlarla başa çıkabilmek için ekstra neşeniz ve sakinliğiniz üzerine gitmek zorunda kalacaksınız. Baktığınız her yerde, insanlar şikayetlerini dile getiriyor olabilir. Sabırlı olun, çünkü bazı gezegenlerin bu işte yoğun bir etkisi var.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Bugün kişiliğinin en acımasız, haşin taraflarından biriyle yüzleşebilirsin. Bu seni bir miktar şoka sokabilir. Öfken alevlenebilir veya kıskançlık hissi seni esir alabilir. Normalde duygularının kontrolünü pek kaybetmezsin. Üzülme - nihayetinde sen de bir insansın! Bu deneyimden öğrenebileceklerini öğren ve tanrı aşkına; yoluna devam et gitsin!Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Romantik hayatınızda bugün bazı yenilikler olailir. Sevdiğiniz kişiyle uzun zamandır hayalini kurduğunuz işleri eyleme geçirebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hareketsiz ve duygusal başlaman yapman gereken işlerin aksamasına sebep olabilir. Bugün bir araya geleceğin kişilerle çeşitli konular hakkında hem fikir olabilirsin. Yakın bir arkadaşının sağlık sorunu senin de hayatındaki bazı rutinleri değiştirmene ön ayak olabilir. Gündelik hayatında radikal değişimler söz konusu. Akşam yemeğini dışarıda yemek yerine evde yemek isteyebilirsin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinize olan güveninizi yinelenerek iyi hissedebilirsiniz. Görüşmelerinizde umutsuz olmak yerine yine de karşı tarafa umudunuzu hissettirin. Gülümseyin ve kendinize güvenin. Evde kalmak ve bu dönemi ev içinde yeni bir düzen kurarak geçirmek sonrasında size çok iyi gelecek.

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın güzel yönlerine daha çok zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak mutlu edecek.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda, düzenli ilişkinizde başarı getirecek yeni fikirler ve ilhamlar ile güne başlayabilirsiniz. Maddi konularda bir tıkanıklık söz konusu olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve aile konularında biraz daha akışta ve rahat karşılamanız gereken durumlar olabilir. Akşam saatleri yaklaşırken ise yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kazandığınız paranın miktarı gelecek için çok da önemli değil çünkü yakın zamanda birdeğişikliği yaşamanız olası. Yeniden planlar yapmanız gerekebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcundaki seyahatine devam edecek. Aşk ve romantizm duyguları ön planda olacak.Sevdiklerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınız sizden ilgi ve şefkat bekleyebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yoğun hareketlenmeler yaşayacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Tüm dikkatinizi bu hareketlenmelere yöneltebilir, neler olup bittiğini anlamaya çalışabilirsiniz. Dış dünyaya iletişiminiz azalabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu kendi dönüşüm sürecinizi tamamlıyorsunuz. Hayatınızdaki değişimlere açık olun. Kendi kendinizi yönetmeyi öğrendiğiniz zaman, siz herkesi yönetebilirsiniz. Özellikle bekar Oğlak burçları güzel etkileşimler halindeler. Evden de olsa sosyalleşebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; romantik ilişkilerinde var olan veya geçmişten gelen bütün sorunları çözebilir, sevgi dolu bir gün geçirebilirsin. Çocuklarınla ilgili hayallerini gerçekleştirebilir veya çocuk sahibi olmakla ilgili güzel ve olumlu haberler alabilirsin. Risk aldığın ekonomik konulardan kazançlı çıkabileceğin şanslı bir günündesin.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 29" R
Ay
Oğlak
28° 45' 42"
Merkür
Koç
16° 59' 33"
Venüs
Boğa
01° 18' 57"
Mars
Balık
29° 55' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 01"
Satürn
Balık
16° 35' 53"
Uranüs
Boğa
22° 21' 43"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 24"
Lilith
Başak
23° 21' 58"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:09

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>