Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bütçeni Aşmaman Gerekiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 40%

Muhtemelen son birkaç gün içinde,yerinde ya da şans eseri olarak çok ilginç insanlarla tanıştınız. Bu temaslar, sizin bile hayal bile edemediğiniz yeni sözleşmelere veya anlaşmalara yol açabileceğinden, sizin için çok faydalı olabilir! Bu eğilimin devam etmesini bekleyebilirsiniz. Bugün network oluşturmak için de harika bir gün. Bu nedenle, katılabileceğiniz herhangi bir sosyal toplantıda cazibenizi ön planda tutun.

Başka hiçbir yolu yok: çaresizliklerle dolu bir gün ile karşı karşıyasınız. Bir süre önce, kariyerinize veya çalışmalarınıza karşı oldukça katı bir tutum benimsemeye başladınız. Bugün, kendinizi kendi tuzağınıza düşmüş bulabilirsiniz. Kendiniz için belirlediğiniz hedeflerin gerçekçi olup olmadığını kendinize sorun. Eğer gerçekçi olduklarına inanıyorsanız, bugünkü hırsınızı kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Hayallerine karşı bonkör ol. Var olan durumlarla, gerçeklik anlayışın pek uyuşamayabilir fakat hemen kaygılanma. Kanatlı ayakkabılarını giy ve stratosfere doğru yol al. Sınırları zorla. Büyümen ve gelişmen için gerekli olan tek yol varlığının normal modunun ötesine gitmek. Bugün bunu yapmak için uygun bir gün.Son zamanlarda biraz fazla ciddi bir havadaydınız, bu yüzden rahatlamaya ihtiyacınız var. Bugün çevrenizdeki diğer insanlar sizi bir doğum günü ya da nişan partisine hazırlık yapacak kişiler arasına seçebilir. İlk başta emri vaki yapıldığını düşünebilirsiniz, ancak bu düşünceyi kafanızdan atabilirseniz, eğlenceli ve farklı bir şeyler planlamak istediğinizi fark edeceksiniz. Yaratıcı zekanızı kullanarak etkinlik için bir fikir bulun ve işe koyulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hava yolculuğu bugün aklınızda çok fazla olabilir. Belki de ailenizle veya partnerinizle bir tatil planlıyorsunuz. Ancak bu süreçte harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Mali tablonuzu gözden geçirin.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkında olmadan fazla harcama yapmak seni maddi anlamda oldukça yorabilir. Bütçeni aşmamak için kendini zorluyorsun. Bugün geleceğini planlamak için çeşitli düşüncelerde olabilirsin. Gün içinde kredi çekmek gibi bir planın varsa bunu detaylıca düşünmeden hareket etmemelisin. Yollayacağın bir mail ya da imzalayacağın bir sözleşmede bütün detayları gözden geçirmek olası aksiliklerin önüne geçecektir.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde sevdiğinizi veya sevildiğinizi hissetmek istediğiniz bir gün genelindesiniz. Aslında sizler bu duruma hiç alışık olmayabilirsiniz. Âmâ evde kaldığınız bu süreçte lütfen kendinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin. 

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantıkçı bir tutum sergilemek sizde dengeyi bulmanızda verimli olacak. İşinizi yaparken daha olumlu davranmalı ama gerekeni yapmaktan da çekinmemelisiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki üç aylık dönemde maddi ve parasal alanda daha sorumlu davranmanız, planlı ve organize hareket etmeniz gerekebilir. Sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmeyi birhaline getirebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz bu aralar normalden daha yoğun. Bu yüzden de ailenize ve arkadaşlarınıza yeteri kadar zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz. Biraz daha dişinizi sıkın, yakında rahata ereceksiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde finansal durumunuzla ve kazançlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Önümüzdeki birkaç ayda para konusunda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu hedeflerinize yönelik harekete geçmeniz için gerekli desteği sunuyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların akıllarından geçeni anlayabileceğiniz, bu sayede de, kendinizi onların yerine koyup yaşadıklarından ve hissettiklerinden haberdar olabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu, yakınlarınıza destek vermek için bir şans olarak görün.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu ara hareketli olmak, yeni insanlarla tanışmak ve yeni çevreler içinde bulunmak size çok iyi geliyor. Böyle bir durumu deneyimleme şansınız maalesef olmayabilir. Çünkü sosyalleşemiyoruz. Belki online yeni bir gruba dahil olmalı, belki yeni bir organizasyona katılmalısınız. Yeni çevre size iyi gelecek.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; gününü sosyal medyada geçirebilir veya fikirlerini yakın çevren ya da sevdiğin insanla paylaşabilirsin. Ayrıca Satürn'ün burç değiştirmesiyle kazançlarınla alakalı bazı değişimlerin veya borçlanmaların olabileceği bir sürece girdiğini bu iki buçuk yılda hissedebilirsin. Kazanç sistemi oluşturabilir ve paranın önemini anlayabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 40" R
Ay
Yay
23° 07' 48"
Merkür
Koç
16° 12' 20"
Venüs
Koç
28° 01' 20"
Mars
Balık
27° 51' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 40"
Satürn
Balık
16° 21' 34"
Uranüs
Boğa
22° 12' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 18"
Lilith
Başak
23° 04' 11"
True Node
Koç
15° 27' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>