Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mücadele Etmeye Kararlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, ağırbaşlı, güçlü, masum ve bilge bir yapıdasınız. Eğer samimi değilseniz, bir hiçsiniz fakat önümüzdeki gün size bu yönünüzü ortaya çıkarmaya fırsatı verecek. İnsanlar bu yönünüzü ya seviyor ya da nefret ediyor ama kimse kayıtsız değil. Genel olarak, kariyer ve aşk hayatınız parlak görünüyor.

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Bir arkadaşının iletişim konusundaki eksikliği içindeki bütün güvensizlikleri ortaya çıkaracak ve bu insanın hala seni umursayıp umursamadığını düşüneceksin. Bu durumun seni çok fazla kaygılandırmasına izin verme. Arkadaşının morali bozuk olabilir fakat bu konunun senle bir alakası yok. Kendi yaşadığı zorluklara kendini öyle kaptırmıştır ki seni kırdığının farkına varamıyordur...Dişini sık ve arkadaşının hazır olduğunu düşündüğünde ona yaklaş!Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yatırımlar denemeyi veya yeni bir tasarruf planı başlatmayı düşünüyorsanız bugün harekete geçebilirsiniz. Siz her zamankinden çok zihinsel odaklısınız. Etrafınızdaki insanların düşünmeniz gereken fikirleri olabilir. Bazı sezgisel öngörüler yaşayabilirsiniz, bu yüzden kalbinizin sesini dinleyin. Zihninizin engel olmasına izin vermeyin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne içinde tarif etmesi zor duygularla başlıyorsun. Hem hüznü hem de sevinci bir arada hissediyorsun. Üstünlük sevdasına girmiş kişilerle bugün çokça karşı karşıya gelebilirsin. Hayatına dair belli zorluklar olsa da sen bu zorlukları aşmak adına kararlı bir duruş sergiliyorsun. Maddi anlamda birikim yapmak için acil ihtiyaçların dışında alışveriş yapmıyorsun. Diz ağrıların artabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitmeye yüz tutmuş ilişkilerinizle ilgili fazla ısrarcı olmamanız da fayda var. Sakin ve sessizce olayları gözlemlemelisiniz. Bugün evinizde kalmak ve fazla kimse ile görüşmemek doğru bir karar olabilir. 

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlişkilerde anlayış ve uyum arayacaksınız. Beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi bitirmek için özel bir çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi hayalperest ve uçuk şekilde elde etmeye çalışmak yerine temkinli planlar ve düzenli bir hal ile ilerleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı bir gündesiniz. Sevdiğinizle ilgili duygularınız bu aralar yoğunlaşabilir. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabilirsiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz çok yüksek sevgili Oğlaklar. Enerjinizi karşılaşacağınız zorlu durumlarla mücadele etmek için harcamaya çalışın. Hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam ediyor. Kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.Hayatınızdaki önemli kişilerle olan ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı otoriter tavırlar içine girebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ancak; bu konularla ilgili detaylar arasında sıkışıp işin içinden çıkamayabilirsiniz. Maddiyatı başka bir güne bırakın ve bugün sadece rutin ile meşgul olun; yoksa, yanlış hamleler yapabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tutarlı bulduğunuz ilişkilerde girişken kişiliklerin olumlu anlamda yönlendirmeleri olabilir. Bu konuda istekli görüneceğiniz etkilenmeler söz konusu. Kendinizi özellikle sakındığınız bir oluşum, bu günlerde ısrarcılığını arttırabilir. Bununla ilgili fikir alışverişlerinden yararlar görebilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarınız, önümüzdeki günlerde yeni dostluklar getirecek.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; her konuda kendine güveniyor ve her sorunun üstesinden gelmek için hazırda bekliyor olabilirsin. Aşk hayatında yolunda gitmeyen durumların düzeldiği, işinde başarıyı elde ettiğin ve sağlığın açısından oldukça zinde olabileceğin bir gündesin. Burcunda ilerleyen Ay; dönüşmesini istediğin her konuda seni destekleyecektir.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 30" R
Ay
Oğlak
00° 56' 15"
Merkür
Koç
16° 20' 01"
Venüs
Koç
28° 45' 30"
Mars
Balık
28° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 24' 48"
Uranüs
Boğa
22° 14' 37"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 21"
Lilith
Başak
23° 08' 09"
True Node
Koç
15° 25' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>