Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendinden Çok Başkalarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 100%

Bugün aile ile vakit geçirmek için iyi bir gün. Yalnız yaşıyorsanız, bugün ailenizi veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Şu an sevdiklerinizle iletişim kurarsanız daha enerjik ve beslenmiş hissedebilirsiniz. Eğer kendi aileniz varsa, bugün birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir şeyler bulmaya çalışın. Çocuklarla oynarken ya da eşinizle vakit geçirirken stresinizi atacak ve kendizi şarj edeceksiniz.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

İnsanlarla geçinmek bugün biraz zor olabilir. Güne hakim enerji çalışanları bir miktar isyankar ve asi yapıyor. İşleri kendi istedikleri şekilde yapmak konusunda oldukça inatçı olabilirler. Eğer bir ebeveynsen çocukların da aynı enerjiyi barındırabilir. Otoritene meydan okuyabilirler ve iradeni sınayabilirler. Öfke kontrolünü elden bırakmadan katılığını sürdürmelisin. Direnmek konusunda hiç şüpheye düşme.Bugün sizin için duygusal açıdan bu ayın en güzel günlerinden biri, dolayısıyla "ah zavallı başım" ruh halinden sıyrılın ve biraz eğlenin. Daha sistemli bir biçimde harekete geçmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu isteğe kulak verin ve detaylara çok dikkat edin. Pek çok kişinin, auranızın yarattığı besleyici ve destekleyici havanın peşinde, size tutunduğunu fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haftanın beşinci gününde enerjiniz yükseliyor. Keyifli bir gün sizi bekliyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarından çok sana yakın olan insanların sorunlarına eğiliyorsun. Maddi anlamda kendine yeni kazanç kapıları açmak adına çevrenle iletişime girebilirsin. Ailenin önemli bir konu hakkında aldığı kararı senin hoşuna gitmeyebilir bu konuda fikirlerini açıkça belirtiyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, eski sevgiline bir özlem duyabilirsin. Yeniden başlamayı bile düşünüyorsun.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek alma konusunda oldukça hassas olabileceğiniz bir gün. Geçmiş problemlerinizle yeniden yüzleşmeniz gerekiyor.  Bu yüzleşmeler sizi üzmesin. Sadece öğretici olsun.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, gelecek beklentilerinizde bazı zorluklar yaşanabilir. Akşam saatlerinde kabullenme içeren koşullar var.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle ters düşme ihtimaliniz söz konusu. Kavgalardan saygı ile çıkabilmek aşktaki tutkunuzu ve birbirinize olan güveninizi arttıracak.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizden uzakta olsanız bile kendinizi çok rahat hissedeceğiniz ortamlarda bulunuyorsunuz. Odadaki en çekici insanla konuşmak bile sizi germiyor. Bu kişiyle aranızda inkar edilemeyecek bir çekim oluşabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde arkadaş çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerini sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle psikolojinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelere katılmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Grup çalışmaları veya işbirliği yoluyla önemli avantajlar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Neyle ilgileniyorsanız ilgilenenin, kendinize bir yardımcı bulun. Herşeyin çok daha rahat hallolacağını ve beklentinizin üzerinde sonuçlar vereceğini göreceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız gereksiz tartışmalar, zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. İşinizde bir yeniliğin eşiğindesiniz. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Küçük maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne tamamlanması gereken işlere ve üzerinde çalıştığın projeye odaklanarak başlayabilirsin. Gün içinde yalnız kalmak isteyebilir ve kendi ihtiyaçlarına yönelip yorgunluğunu dinlenerek atabilirsin. Akşam saatlerinde aşk hayatında bazı hareketlenmeler olabileceği gibi güven temelli bazı adımlar atabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 52' 52" R
Ay
Yengeç
13° 03' 01" R
Merkür
Koç
25° 49' 23"
Venüs
Boğa
15° 33' 53"
Mars
Koç
08° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 32' 17"
Uranüs
Boğa
23° 01' 49"
Neptün
Balık
29° 14' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 19"
Lilith
Başak
24° 38' 58"
True Node
Koç
15° 00' 59"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>