Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarını Düşünmen Gerekiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugünlerde maddi yönden eksiklik canınızı sıkıyor olabilir. Sevgilinize bir hediye alma veya bir gece birlikte dışarı çıkma planlarınız olabilir. Ancak, maddi durumunuz şu anda buna izin vermeyebilir. Paranın aşkı satın alamayacağını unutmayın. Sevgilinizin ihtiyaçlarını önemsiyor ve ona saygı duyuyorsanız, bu çok daha değerli. Sevginizi gösterme konusunda yaratıcı olun!!!

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Günün enerjileri fikirlerini düzenleme fırsatı taşıyor. Hatta seni harekete geçmeye bile teşvik edebilir! Son dönemlerdeki tembelliğin bugün geçerli olmayacak. Yerini bil, çok konuşma ve işini yap! Eğer böyle bir yol izlersen ve işine odaklanırsan her şey güzel olacak. Aksini yaparsan, olacaklar hoş olmayabilir. Sonuçlarına katlanırsın!Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Öz güven ve enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenize de bunu hissettiriyorsunuz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının etkisinde kalmak seni sandığından daha çok etkiliyor. Yapman gereken sorumlulukları göz ardı etmek senin için mantıklı bir hamle olmayacak. Kendi işini kurmak adına önemli girişimlerde bulunduysan, sabırlı davranmak her açıdan senin için daha avantajlı olacak. Uzun süreli ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle beraber bazı önemli kararların eşiğinde olabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 İletişim için harika olan bu zaman dilimini iyi değerlendirebilirsiniz. Düşüncelerinizi hızlıca hayata geçirebilir ve bu konuda çevrenizden yardım alabilirisiniz. 

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi gelecek beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Bu durum keyfinizi kaçırabilir. Kişisel olarak kendinizi dönüşüm içinde hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyat ve maneviyat konusunda elinizdekinin kıymetini bilmeniz ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. En nihayetinde her şey tecrübeniz ve iyiliğiniz içindir.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında, sosyal gruplarınız içinde üretken, çalışkan yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Fikir ve görüşleriniz yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi yansıtabilir.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için anahtar kelime sabır. Huzursuzlanmadan sakin bir şekilde nasıl beklemeniz gerektiğini öğrenmelisiniz. Bu sayede hayatınızda istikrar kazanamayan birçok konuyu da yolunu koyabileceksiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat ediyor. Bugün sosyalleşmekten ve kalabalıklar içinde bulunmaktan keyif alırsınız.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşim hedeflerinize giden yolda adımlar atmanız için destekleyici etkiler sunuyor. Arkadaş çevrenizden destek görebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, rutin işler ve bunların detaylarıyla uğraşarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Bu uğraşılarınız esnasında bulunduğunuz faaliyetler, özel yaşantınızla doğrudan bağlantılı, bir süredir ertelediğiniz veya ihmal ettiğiniz işleri de halletmenizi sağlayabilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok daha güçlü ifade edebileceğiniz, sağlam kişilerden destek alacağınız önemli günlerdesiniz. Tadını çıkarın.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün nihayet keyif alabileceğin, hedeflerin doğrultusunda adımlar atabileceğin bir gündesin. Arkadaşlarınla, sevdiklerinle veya sosyal gruplar içerinde barınabileceğin; fakat manipüle etme yeteneğini kullanarak istemediğin bir planı veya fikri değiştirme şansı yakalayabilirsin. Çevrendeki olayları bütün gerçekliğiyle görebilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 24' 39" R
Ay
Yengeç
20° 09' 22" R
Merkür
Koç
26° 25' 22"
Venüs
Boğa
16° 14' 24"
Mars
Koç
09° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 51' 49"
Satürn
Balık
17° 34' 43"
Uranüs
Boğa
23° 03' 44"
Neptün
Balık
29° 15' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 52"
Chiron
Koç
21° 20' 03"
Lilith
Başak
24° 42' 37"
True Node
Koç
14° 58' 28"
Son Güncelleme : 12/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>