Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Elindekilerin Değerini Biliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 100%

Siz, ilerleyici bir insansınız. Başkalarının büyümesine ve değişmesine yardımcı olmayı seviyorsunuz. Fakat şu anda, daha geleneksel insanlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda yenilikçi bir fikriniz olsa da, insanlar bunu uygulamaya hazır olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Pes etmeyin. Hayal gücünüz ve yaratıcı ruhunuz ortaya çıkacak. Bu arada, fikirlerinizi desteklemek için biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Yüksek enerji ve duygular bugün senin ödülün olacak. Kendine ve başkalarına karşı fazlasıyla duyarlı yaklaşıyor olacaksın. Mevcut göksel açılar yanlış anlaşılmalara zemin hazırlamaya müsait ve duygusal tepkilerin yolunu açıyor. Mümkün olduğunca etkili şekilde iletişim kur ve eğer aklın karışmış, sinirli veya hüsrana uğramış hissedersen duruma açıklık kazandırmak adına soru sormaktan çekinme. Büyük sorunlarla baş etmek için bir başka günü bekleme.İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın farklı alanları arasındaki uyumsuzluğun ayyuka çıkıp harekete geçmenizi gerektireceği yoğun bir gün. İnsanlar aşırı derecede inatçı olabilir, nereye dönseniz gerginlik ve moral bozukluğu yaratabilirler. Durumu dengelemenin yolu eğlenceden geçiyor. Şen şakrak bir ruh hali ve esprili bir tavır sayesinde karşınıza çıkacak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İyi vakit geçirmeye bakın.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yatırımlar denemeyi veya yeni bir tasarruf planı başlatmayı düşünüyorsanız bugün harekete geçebilirsiniz. Siz her zamankinden çok zihinsel odaklısınız. Etrafınızdaki insanların düşünmeniz gereken fikirleri olabilir. Bazı sezgisel öngörüler yaşayabilirsiniz, bu yüzden kalbinizin sesini dinleyin. Zihninizin engel olmasına izin vermeyin.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindekilerin değerini sonuna kadar biliyorsun. Açgözlü olmaktansa şükretmekten yanasın. Hayatını daha rahat ve kaygısız yaşamak istiyorsun. Sahip olduklarını kaybetmek istemiyorsun. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan işin ilerleyişinde bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yakın arkadaşın vasıtasıyla tanıştığın kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşmadan önce iki kere düşünmelisiniz yoksa yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. 

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ben nerede hata yapıyorum hissinin hayatınıza çokça yaygın olacağı bugünlerde kendinizi ve hayatınızı tanımak için evrensel bir fırsat almış ve kullanıyor olacaksınız

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken sizin kurallarınız geçerli. Bu da hemen her konuda sizi söz ve güç sahibi kılabilir. Kendinize güvenebilir, yeri geldiğinde cesur davranabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlıktan bıktığınız bir dönem. Artık sizin de kalbinizi kıpır kıpır edecek biri olsun istiyorsunuz. Biraz daha sabredin, hayatınızın aşkıyla tanışmanıza çok az kaldı.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat edecek. Bugün gündeminizde sorumluluklarınız ve işinizle ilgili konular olacaktır.Önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim romantik işler için şanslı bir güne işaret ediyor.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Var olan sevgi ilişkinizde herşeyi net olarak görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorunlar sizden kaynaklanıyorsa, hatayı kabullenin ve düzeltmeye çalışın. Sebep siz değilseniz, karşınızdaki insana aksaklıkları düzeltmesi için bir şans verin.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize rağmen, aynı ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine maddi yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir ihmal ediyorsunuz

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; burcunda ilerleyen Ay; bugün hem ilişkilerin hem de çalışmaların konusunda seni destekleyecektir. Fakatve aşk terazisini dengede tutman gerekiyor; zira partnerine ayırman gereken zamanda işinle ilgilenmen, senden uzaklaşmasına sebep olabilir. Şansının açık olduğunu bilmelisin.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>