Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detayları Atlamamalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 20%

İnanılmaz tutkunuz ve yaratıcılığınız bugün ön planda olacak. Ayrıca, içinizde sizi bir sonraki aşamaya geçme konusunda teşvik eden büyük bir huzursuzluk olabilir. Kalbinizin isteği her ne ise, fedakarlık gücünüzü başarma isteğinizle birleştirin. İçinizde, özellikle böyle günlerde parlayan bir güç var.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Son zamanlarda olumlu koşulların tadını çıkarıyor olabilirsiniz ve her şey umduğunuz gibi gidiyor olabilir. Uzun vadede işler kesinlikle lehinize gelişecek. Ancak bugün size sizin de ölümlü olduğunuzu, arada bir yere inip planlarınıza dair ayrıntıları yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatacak pratik ve gerçekçi etkenler söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal açıdan bu ayın en güzel günlerinden biri, dolayısıyla "ah zavallı başım" ruh halinden sıyrılın ve biraz eğlenin. Daha sistemli bir biçimde harekete geçmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu isteğe kulak verin ve detaylara çok dikkat edin. Pek çok kişinin, auranızın yarattığı besleyici ve destekleyici havanın peşinde, size tutunduğunu fark edebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşkta heyecan kadar sevgiye de önem veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için istemeden kırılıyorsunuz. O sizin sevgi isteğinizin farkında, kendince sevgi gösteriyor. İşinizle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmak bazen mütevazı gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse ki, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler söz konusu. Gelecekle ilgili mükemmel haberler alabilirsiniz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde olan sorumlulukları hızlı bir şekilde halledeyim derken küçük detayları atlamamaya dikkat etmelisin. Daha sağlıklı kararlar almak için yakınlarına başvurabilirsin. Evinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, bunun müstakil ilanlarına bakmak isteyebilirsin. Kişisel temizliğine ayrıca özen gösteriyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, sevdiğin kişi ile sakin bir akşam yemeği yemek isteyebilirsin.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili birtakım konuşmaların içinde yer alabilir ve söylenenlere biraz canınız sıkabilir. Biraz alttan alarak günü iyi geçirebilirsiniz. Eleştirilere hemen cevap vermek zorunda değilsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ön yargılı olmamaya, olaylara daha objektif bakmaya gayret edin. Kimi zaman sizi duygusal açıdan zorlayan bir durumla karşılaşabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yay burcunda ilerleyen Ay kontrolünüz dışı gelişme ve olaylara işaret edebilir. Dalgınlık, sakarlık ve unutkanlığa karşı uyanık olmalı, arkanızı her zamankinden biraz daha fazla kollamalısınız.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ruh halinizde ani değişimler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar ise bu durumdan kötü etkilenebilir. Bu yüzden duygu değişimlerinizi kendi içinizde halletmeye çalışmalısınız.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün yalnız kalmak ve iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.Ruhsal sağlığınıza vakit ayırmak ve spiritüel aktivitelerde bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki kare açı yakın çevrenizle iletişimsel kopukluklara işaret ediyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Özellikle de duygusal birlikteliğinizde, karşınızdaki kişi ile aranızda çok daha samimi, sıcak ve anlayışlı bir iletişim olabilir. Bir sorununuz varsa, bunu bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir Oğlak olmanın gerektirdiği gibi Pazar günü bile toplum önündeki imajınızı nasıl daha sağlam hale getirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Siz bir yere hedef koyduğunuzda ona ulaşmamanız neredeyse imkânsız. Gecikmeler olabilir ama elbet zirveyi de göreceksiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; aktif ve sosyal geçirdiğin bir haftadan sonra bugün kendini duygusal ve psikolojik açıdan yorgun hissedebilirsin. İçe dönmek ve dinlenmek için uygun bir günde olsan da temiz havanın sana hem bedensel hem de zihinsel açıdan iyi geleceğini bilmelisin zira içe kapanman seni yalnızlaştırabilir.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 33' 32" R
Ay
Yengeç
08° 40' 27" R
Merkür
Koç
25° 27' 57"
Venüs
Boğa
15° 09' 16"
Mars
Koç
08° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 21"
Satürn
Balık
17° 30' 48"
Uranüs
Boğa
23° 00' 39"
Neptün
Balık
29° 13' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 16"
Lilith
Başak
24° 36' 45"
True Node
Koç
15° 02' 40"
Son Güncelleme : 11/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>