Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dürüstlük Senin İçin Çok Önemli Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugün iyileşme ve uzlaşma günü. Son birkaç hafta içinde ailenizden biri (veya birkaç kişi) tarafından ihmal edilmiş ve kötü muamele görmüş olabilirsiniz. Artık yeni bir başlangıç için hazırsınız, çünkü işleri çözüme kavuşturdunuz ve yaşadıklarınızdan ders çıkardınız. Anın keyfini sürün ve sevdiğiniz insanlarla biraz zaman geçirin.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Son zamanlardaki başarıların seni yeteneklerine ilişkin komplekslerinden kurtarmışa benziyor. Tipik olarak doğuştan gelen yetenek ve özelliklerini fark etmekte sıkıntı yaşayan birisin ama bugün biraz bu durumu aşacaksın. Evet, orijinalliğinin tanınması kesinlikle iyi hissetiriyor. Aniden, değerli ve topluma katkılar yapan biri olarak hissedeceksin - tam bir yetişkin gibi.Bugün hayatınızın farklı alanları arasındaki uyumsuzluğun ayyuka çıkıp harekete geçmenizi gerektireceği yoğun bir gün. İnsanlar aşırı derecede inatçı olabilir, nereye dönseniz gerginlik ve moral bozukluğu yaratabilirler. Durumu dengelemenin yolu eğlenceden geçiyor. Şen şakrak bir ruh hali ve esprili bir tavır sayesinde karşınıza çıkacak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İyi vakit geçirmeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda olumlu koşulların tadını çıkarıyor olabilirsiniz ve her şey umduğunuz gibi gidiyor olabilir. Uzun vadede işler kesinlikle lehinize gelişecek. Ancak bugün size sizin de ölümlü olduğunuzu, arada bir yere inip planlarınıza dair ayrıntıları yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatacak pratik ve gerçekçi etkenler söz konusu olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Enerji seviyeniz bugün oldukça yüksek ama bunun bulutların üstünde bir tavır olmasına izin vermeyin. Bununla birlikte aşk hayatınızda doğal sezgilerinize şans verin onları iyi bir şekilde kullanın. İzlenimlerinizi ifade etmeniz karşılık bulacaktır.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yeteneklerini konuşturduğun bir gündesin. İşyerinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, yöneticinle konuşup aklındaki soru işaretlerini kaldırıyorsun. Yakın arkadaşlarındaki dürüstlüğü sorgulamanın sebebi bu duruma oldukça önem vermen. Kişisel temizlik konularında çok titiz olduğun bir gündesin. Evli ve çocuklu bir Oğlak burcuysan, eşinle birlikte ailenizin geleceğini etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız içinde önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle akşam saatlerine doğru ilişkilerinizde daha çözümcü olun ve hesap sorma noktasına gitmeyin. 

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızda biriktirdikleriniz gündeminize gelebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uzaklardan gelecek kişilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gizli kalmış olayların etkileri yaşanabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolaylıkla sinirlenebilir ve kontrol edilebilir bir konuma gelebilirsiniz Sözlere aldanmayın. Birebir iletilimden yana oldukça şanslı ve başarılı geçecek bir gün sizleri bekliyor.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor durumlarla başa çıkmak konusunda sizin kadar yetenekli olan kimse yok. Pratik zekânızla hemen sorunlara çözüm buluyor ve herkesin takdirini kazanıyorsunuz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin ilgisiz ve soğuk davranışları sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçların altına girmemelisiniz. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, rutin işler ve bunların detaylarıyla uğraşarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Bu uğraşılarınız esnasında bulunduğunuz faaliyetler, özel yaşantınızla doğrudan bağlantılı, bir süredir ertelediğiniz veya ihmal ettiğiniz işleri de halletmenizi sağlayabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda yanlış kararlar almamak için, özellikle bu dönem tüm yatırım planlarınızı güvendiğiniz kimselere danışmanızda fayda olacaktır. Harcamalarınıza da en az yatırımlarınız kadar dikkat etmeniz gerekiyor. Oğlak burçları yaş tahtaya basma eğilimindeler. Risk almaktan kaçınmalısınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne yaptığın işleri topluma göstermek ve onayını almak için çaba harcadığını fark ederek başlayabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde burcuna geçen Ay'ın da desteğiyle hedeflerine ulaşmak için gerçekçi projeler üzerinde çalışmana ve kendi kimliğini bulmana yardım edecektir. Aşk hayatında beklenmedik bir gelişme olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 17" R
Ay
İkizler
16° 12' 55" R
Merkür
Koç
23° 45' 60"
Venüs
Boğa
13° 06' 41"
Mars
Koç
07° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 23' 15"
Uranüs
Boğa
22° 54' 51"
Neptün
Balık
29° 11' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 59"
Lilith
Başak
24° 25' 42"
True Node
Koç
15° 11' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>