Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kalabalıklardan Kaçıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün bir grup yabancıyla vakit geçirebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışacağınız bir partiye katılabilirsiniz ve bunların bazıları gelecekteki ticari ortaklarınız olabilir. İnsanları etkilemek için bu Oğlak cazibesini kullanmaktan zevk alacaksınız. Güleryüzlü ve zeki kişiliğinizi göstermekten çekinmeyin! İnsanları arkadaşçıl tavrınızla etkileyebilirsiniz.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hava yolculuğu bugün aklınızda çok fazla olabilir. Belki de ailenizle veya partnerinizle bir tatil planlıyorsunuz. Ancak bu süreçte harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Mali tablonuzu gözden geçirin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlamsız konuşmalar ve içinde bulunacağın kalabalık ortamlar seni bugün huzursuz edebilir. Disiplini arttırmaya yönelik adımlar atmak işlerinin yolunda gitmesi için önem arz edebilir. Arkadaşıyla yaşayan bir Oğlak burcuysan evin temizliği konusundaki fikir ayrılıklarınız büyüyebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan sevdiğin kişiye karşı olan düşüncelerini daha fazla saklamak istemiyorsun.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sizi yoran bütün olaylardan uzaklaşıp kafa dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Kendinizi duygusal anlamda her şeyden arındırmak için doğru bir zaman. Bugün evinizde ayaklarınızı uzatarak haftanın yorgunluğunu atın ve hiçbir olayı düşünmeyin. Negatif haberleri izlemeyin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Mutlu olduğunuz için daha olumlu bir tutum sergilemeyi alışkanlık haline getirmeniz gerekmekte.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa mesafe bile olsa tüm seyahatlerinizi iptal etmeniz gerekiyor. Bu aralar evde kalmanız hem sizin hem de aileniz için daha sağlıklı olacak.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerinde gündeminizde maddi konular olacaktır.Ay'ın Balık burcuna girişi ile yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Ay ile Merkür kavuşumu akşam saatlerinde duygusal kararlar almanıza sebep olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, işlerinizi gizlilik içinde, perde arkasından yürütme eğilimine girebilirsiniz. Bu eğilim, bugün, size bazı faydalar sağlayabilir. Program dışında kalan gizli görüşmelerde, hareket şeklinizi olumlu yönde değiştirecek tüyolar alabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz, çevreniz, aileniz ve maddi kaynaklar tam anlamı ile hayatınızın merkezinde. Peki ya aşk? Arkadaşlıklar? Kariyer? Hazır yeni ayın teması kendini düşünmekken, sorumluluklarınızdan fazlasını düşünün. Garip istekleriniz, iç sesinizden gelen farklı çağrılar olabilir. Kulak verin, kulak tıkamayın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün ilk yarısında programının aksamasından dolayı sinirlerin gerilse de; yakın ilişkide olduğun insanların desteğini alarak olayları kontrol altına alabilir; eksik kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde; sosyal olmaya, kendini geliştirmeye, eğitim almaya veya kültürel aktivitelerde bulunmaya zaman ayırabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 03" R
Ay
Oğlak
03° 46' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 12"
Venüs
Koç
29° 01' 25"
Mars
Balık
28° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 00"
Satürn
Balık
16° 25' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 21"
Neptün
Balık
28° 51' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 05"
Lilith
Başak
23° 09' 35"
True Node
Koç
15° 24' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>