Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Plansız Yola Koyulmuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 80%

Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Detaylara ekstra dikkat etmek isteyeceksin. Günün enerjisi sende kafa karışıklığı yaratabilir veya başını döndürebilir. Yeterince dikkat etmezsen küçük şeyleri unutabilirsin! Bugün bitirmen gereken şeylerin bir listesini yap. Sonrasında listeyi kaybetmemeye dikkat et! Ayrıca gün içindeki iletişimlerinde doğru kelimeleri seçmeye çok özen göstermelisin.An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyayı algılama biçiminizin yavaşça değiştiği uzun sürecek bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ruhsal durumlar birden hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Fakat ne yazık ki, düşünce alanındaki bu yeni gelişmelerin duygusal huzursuzlukları doğurduğunu fark edeceksiniz. İnatçı ve muhafazakar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu iç çatışma, eski alışkanlıklarınızın büyük çoğunluğunu ve durumları geleneksel bir bakış açısıyla değerlendirmeyi bırakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hava yolculuğu bugün aklınızda çok fazla olabilir. Belki de ailenizle veya partnerinizle bir tatil planlıyorsunuz. Ancak bu süreçte harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Mali tablonuzu gözden geçirin.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yaşadığın olaylara karşı realist tavırların, insanların sana karşı olan düşüncelerini değiştirebilir. Geleceğin ile ilgili önemli planlar yapmak istiyorsun. Bugün karşılaşacağın arkadaşlarınla tatlı sohbetlere girmek seni mutlu edecektir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan kalbinin kapılarını tekrardan açmak istiyorsun. Sağlık sorunları olan bir arkadaşın senin de yaşam stilini değiştirmene sebep olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç ve alacak ilişkilerinizde bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Yanlış yönlendirilmelere karşı daha temkinli olmalısınız. Ailenizle ilgilenmek veya sevdiklerinize zaman ayırmak güzel olacaktır. Unutmayın, bana bir şey olmaz demek yok. Evden çıkmıyoruz.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal yatırımlarınızla ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu. Harcamalarınızla ilgili konularda kendinize sınır getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerde çözülmeler olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi yeterli görmeyebilirsiniz. Bu süreci umutsuzlukla geçirmek yerine istediğiniz herhangi bir alanda uzmanlaşmaya yönelebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş'in burç değiştirmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte gündeminizde aile, ev konuları var. Evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Köklerini geçmişinizden, anılarınızdan alan konularla ilgilenmek size heyecan verebilir.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm gün yatağınızda yatıp tembellik yapmak isteseniz bile sorumluluklarınız buna izin vermeyecek. En iyisi yataktan çıkmak ve işleri bir önce bitirmeye çalışmak.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki kare açı maddi konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki günlerde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzü, geleceğinizle alakalı uzun vadeli planlar üzerinde kafa yormaya ayırabilirsiniz. Oldukça kararlı olmanız mümkündür. Ancak; gerçekleştirmek konusunda ısrarlı olacağınız planların gerçekçi ve ulaşılabilir olduğundan da emin olmalısınız.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçları bahara taşınarak giriyor olabilirler. Bazı Oğlak burçlarını hafta sonu taşınma telaşı bekliyor. Yer değiştirmek yeniden topraklanmak size iyi gelecek. Gerçekten de tebdili mekânda ferahlık bulacaksınız. Maddi anlamda dikkatli olmanızda, paranızı boşa harcamamanızda fayda var. Özellikle bu dönem yaptığınız alışverişlerden çok pişman olabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün göksel enerjileri senin sağlığınla ilgili bugün daha dikkatli olman için seni uyarıyor. Kişisel olarak tanımladığın bütün meselelerde bugün; oldukça stresli ve hassas olabileceğinden bireysel konularda çevrendeki insanlarla çok fazla diyaloğa girmemelisin. İkili ilişkinde beklenmedik bir konu aranızda tartışmaya yol açabilir.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 22" R
Ay
Yay
28° 39' 33"
Merkür
Koç
16° 17' 37"
Venüs
Koç
28° 32' 40"
Mars
Balık
28° 11' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 35"
Satürn
Balık
16° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 14' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 45"
Lilith
Başak
23° 06' 60"
True Node
Koç
15° 26' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>