Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bildiğin Yoldan Devam Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 40%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Bugün dokunaklı ve anlamlı konuşmaya veya yazmaya yönelebilirsin. Günün enerjisi iletişim yeteneklerini ortaya çıkıyor olacak. İkna edici bir rapor veya kişisel içerikli renkli bir yazı kaleme alabilirsin. Doğru kelimeleri seçerek insanları etkileyebilirsin. Eğer bir konuşma veya sunum yapman gerekiyorsa, zekan ve tavırların adeta parlayacak. Hatta insanları güldürmek için zeki ve nükteli anekdotlar kullanabilirsin!Dünyayı algılama biçiminizin yavaşça değiştiği uzun sürecek bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ruhsal durumlar birden hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Fakat ne yazık ki, düşünce alanındaki bu yeni gelişmelerin duygusal huzursuzlukları doğurduğunu fark edeceksiniz. İnatçı ve muhafazakar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu iç çatışma, eski alışkanlıklarınızın büyük çoğunluğunu ve durumları geleneksel bir bakış açısıyla değerlendirmeyi bırakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yolunuza çıkan pek çok beklenmedik iletişim var ancak güvendiğiniz insanlara dikkat edin. Her şeyi sorgulamadan kabul ederseniz, bu durum bir miktar bozulmaya neden olabilir. Devam etmeden önce kaynaklarınızı en az iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. En kötüye hazırlanırsanız çok daha iyi olacaksınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi doğruluğuna daima inanıyorsun. Bugün kendi doğrularının peşinden gidebilirsin. Hayallerini gerçekleştirmek isterken önünde ne gibi engeller olduğunu belirleyip aşacaksın. Yaşam alanının değişime ihtiyacı olduğunu düşünebilir bir an önce kolları sıvayabilirsin. Maddi açıdan yetersiz kaldığın durumlar olsa da bu konuda destek görmek cesaretini arttırıyor. Eski bir dosttan alacağın telefon gününü anlamlı kılıyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız onca seyahat ve bir sürü işiniz varken siz şu an evde olmanın dayanılmaz gerginliğini yaşıyor olabilirsiniz. Şöyle arkanıza yaslanın ve uzunca yıllardır yorulduğunuz koşturmadan biraz uzak kalmayı seçin. 

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına gerektiği kadar önem vermeniz gerektiğini anlamanız gereken bir gündesiniz. Sınır çizmeyi öğrenmeli ve huzuru içsel planda aramaya başlamalısınız

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yatırım yapmak için uygun zamanı bekleyenlere müjde, işte beklediğiniz gün geldi! Mantıklı yatırımlar yaptığınız taktirde ilerleyen zamanlarda çok daha rahat olacaksınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcunda seyahat ediyor. Bugün gündeminizde finansal konularınız olacaktır.Gelirlerinizi arttırmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay ile Uranüs arasındaki kare açı aşk hayatında yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı yeni gelişmeler, size memnuniyet verecek nitelikler taşıyabilirler. Dışarıdan destek aldığınız kişiler veya işlerinizi yönlendiren insanlarla da olumlu iletişim kurup, faaliyetlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle bir araya gelebileceğiniz ve onlarla ilgili konuların üzerinizde bir tür baskı veya iz bırakabileceği bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlar güçlü bir şekilde ortaya çıkarken sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; finansal kaynaklarını artırmaya yönelik birkaç fikri kafanda tarttıktan sonra girişim aşamasında sevdiklerinden yardım almayı düşünebilirsin. Yatırım düşüncesi içinde olsan da riskli birolabileceğinden dikkatli olmanda fayda var. Planlarını tamamlamak için kesin adımlar atmaya hazırsın.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>