Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişme isteğin artıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sersem bir ruh halinde olabilirsiniz. Mizah duygunuz bazı yoğun gezegen enerjileri sayesinde yoğun olabilir. Siz her zaman bir sakin bir insan oldunuz. Bu da çekiciliğinizin bir parçası! Fakat olgun davranmanız gereken profesyonel bir ortamda şaka yapmayın. Örneğin, bir yönetim kurulu toplantısının ortasında, şirket CEO'suna kaba şakalar yapmanız yakışık almaz! Saçmalamak istiyorsanız, arkadaşlarınızla daha rahat bir ortamda istediğinizi yapın.

Bir probleme iki farklı noktadan bakıyor olabilirsiniz. Siz analitik bir insansınız ve şu anda baskı yaratan çözümü bulmaya çalışıyorsunuz. Bu karmaşık bir kişisel durum olabilir. Ya dayerinizde bir şeyi düzeltmeyi çalışıyor olabilirsiniz. Tüm seçenekleri tüketene kadar pes etmeyin. Odaklanmaya devam ederseniz, yakında bu bulmacanın sihirli çözümünü bulacaksınız.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Doğruluk anlayışın bugün oldukça güçlü ve acı verici bir durumdan kolay yolla kurtulmaya çalışmak tercih edeceğin bir yol olmayacak gibi duruyor. Çünkü onurun buna izin vermeyecek. Eğer bir şey yapacağına söz verdiysen, sözünü tutman gereken şey her ne kadar zor olsa da, yine de yapacaksın. Aferin sana. Doğruluk bir insanın sahip olabileceği en önemli özelliklerden birisidir.Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah 10:47'de boşluğa giren Ay nedeniyle yarına kadar maddi işlemlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Gelmesi gereken paralar havada kalabilir. Merkür bu sabah Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişme isteğin artıyor!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün aksilikler peşini bırakmayabilir. O halde sana birkaç öneride bulunmak daha sağlıklı olabilir. Herhangi bir olaya tepki göstermeden önce anlamaya çalış. İş yerinde hata yapabilirsin. Birileriyle münakaşaya girmek istemiyorsan, nasıl telafi edeceğine odaklanmanda fayda var. Günün seyrini değiştireceksin! Son zamanlarda artan sorumluluklardan bir an olsun uzaklaşmak isteyebilir, dışarıda bolca vakit geçirebilirsin. Etrafını saran hareketlilik, içinde değişme isteği uyandıracak. Sevdiğin insanlara yardım etmek, seni daha da güçlü kılacak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle alışverişe çıkabilir, sevdiğiniz kafede yemek yiyebilirsiniz. 

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınız aktifleşiyor olacak. Çevrenizden alacağınız destekle kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşadığınız sıkıntı ve endişeleri abartma eğiliminde olabilirsiniz. Kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumlarına karşı beklentilerinizi yüksek tutmanız sizi zor duruma düşürebilir. Kontrollü olmakta fayda var. Sabah saatlerinde beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşılaştığınız ilginç olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlamanıza neden olacak.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli endişe etmeyin. Finansal durumunuzla ilgili endişelibir halde elinizin ayağınızın titremesi sizi sonuca götürmez. Durumu da değiştirmez. Sakince düşünürseniz aklınıza daha önce gelmeyen çözümler karşınıza çıkabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür sizi eğitim konularında destekleyecek.Eğitmenlik veya öğrencilik gündeminize düşebilir. Aklına güvendiğiniz akademisyenlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Uzaktan online eğitimlere katılmanız söz konusu. Seyahatler ve yabancılarla diyalog içine girersiniz. Pasaport, vize gibi evrak işleriniz için bugünden randevu alın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle miras davaları olan, borsada parası bulunan, başkalarının kaynakları ile gelir elde eden, portföy yöneten Oğlak burçları çok değerli bir zaman dilimindeler. Kazançlarınız, yeni gelişmeler, atılımlarınız yuvanıza yeni ve bereketli akarlar gelmesini sağlayacaktır. Kuruntularınızdan hemen uzaklaşmalı ve daha pozitif bakmaya çalışmalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün yeni başlangıç ya da bitiş yapmak için değil fakat tecrübelerini aktarmak ve duygusal olarak kendini tatmin etmek için uygun bir gün olabilir. Yoğun bir koşturmaca içinde olsan da sonuçlar seni tatmin etmeyebilir. Masraf yapmak istemedikçe harcamaların artabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>