Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarın çok daha başka bir gün geçirmeniz çok mümkün olabilir. Bugün tatil gurubunuz içindeki bazı ilişkilerden sizin kadar huzursuz olan hoş birinin, sizin rahatsızlığınızı paylaşması, bu duygusal ortaklıktan etkilenmenize neden oldu. Bu ilişkiyi sürdürmek isteyeceksiniz.

İşyerinizde sorun çıkartanlarla oturup konuşmaktan bir netice alamadınız. Nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bazı sorunların sonuna kadar üzerine gitmemenin, onların devamına yol açtığını unutmamalısınız.

Yakında tamamen bitecek olan bir ödemeniz var. Onun arkasından sizin de sandığınız gibi büyük bir rahatlamaya gireceksiniz. Banka hesabınız sürekli küçülüyor. Pahalı özel zevkleriniz olmadığı halde, harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

İnisiyatifi tümüyle almazsanız kaybeden sadece siz olacaksınız. Sizin için son derece önemli olan bir mesele, aynı hassasiyeti göstermesi gereken başkaları tarafından sürüncemede bırakılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle doğal davranıyorsunuz. İlk tanışmalarda bile insanları rahatlatıyorsunuz. Beklediğiniz bir haberi çabucak almak için hafta başını iple çekiyorsunuz. Bilmeden, sizin iradeniz dışında hoşlanmayacağınız insanlarla birlikte olmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta başında alacağınız bazı bilgilerle yaşamınız hareket kazanacak. Yeni umutlarla yeni girişimlerde bulunacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 01:36-16:26 arasında Ay-Boşluk süresince, aşk hayatınız, çocuklar ve önemli işlerin halledilmesi pek kolay olmaz. Beklemeniz gerekebilir. İnancınızın bu yolda size rehber olacağını bilerek ve sizden daha büyük bir gücün varlığına güvenerek moralinizi lütfen yüksek tutunuz. Günlük rutin programınızı kendi akışı içinde değerlendiriniz. Saat 16:26 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlediğinde, iki gün boyuncahayatınız ve ilişkiniz sizin için önceliklidir. Bu iki konuda da, dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Ancak bazı durumlar özellikle duygusal veanlamında bizi yine meşgul edeceğe benziyor. Başarılı olmayacağımız anlamına gelmiyor bu. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, kendinizden emin olunuz. Olur ya, bir endişe, huzursuzluk sizi sarabilir. Bu endişeyle, acaba doğru mu yapıyorum, yoksa geri adım mı atayım diye kararsız kalabilirsiniz. Ben derim ki, sakince akışta kalın. Gücünüzü aşan işler olduğunda, mutlaka molalar veriniz. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının desteğine duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güçlü olma arzumuz büyüyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Kendine zaman ayırmak içinde ideal bir gün. İhtiyaçlarını karşılamak, rutin düzenlerine güzel bir hava katmak için bazı planların olabilir. İsteklerini hayata geçireceksin. Harcamalarında temkinli oluşun çevrendekiler tarafından cimrilik olarak adlandırılabilir. Ailenin sana destek olduğunu görmen duygusal anlar yaşamana neden olabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle birlikte sinemaya, tiyatroya gidebilirsin. Evin dağınıklığını üstünkörü de olsa toparlayacaksın. Bir araya geldiğin arkadaşlarından bazılarının tavırları seni dostlukları konusunda şüpheye düşürebilir. Etrafında faydalı ve dinamik kişilerin olmasını istediğin için, bazı arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin. Yağlı gıdalardan uzak durman gereken bir gün!

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal anlamda kendinize bir çeki düzen verip yaşamda yeni bir yol açma zamanı geldi. Fazladan yapılan harcamalar sizleri özel ilişkilerde de zor durumda bırakabilir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda ev merkezli pek çok gelişmeler gündeme gelebilir. Ailevi işlerle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda ani değişimler var. Daha iyi şartlara kavuşabilir kendi işinizi kurmayı başarabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengesini azimle koruyan Oğlaklar, bugün güçlü sosyal ilişkiler vasıtasıyla, önemli işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Eğitim ve aile konularında gelişmeler olası. Epeydir bekleyen konular hızla sonuca ulaşacaktır.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>