Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok beklentiniz var ama o bunların çoğunu yerine getiremiyor. Beklemek yerine ona açılmalı ve beklentilerinizi onunla paylaşmalısınız. Böylece aranızdaki sorunlar ortadan kalkacaktır.

İşyerinizde duygusallığınızı çok ön plana çıkarıyorsunuz ve insanlardan olumsuz tepkiler gördüğünüz zamanperformansınızı düşürüyorsunuz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Harcamalarınıza son zamanlarda hiç dikkat etmiyorsunuz ve parasal konularda çok rahat davranıyorsunuz. Bu kadar esnek olmayın. Aksi takdirde maddi zorluklar sizi yine zorlayabilir.

Sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Bugün sinirlerinize hakim olmalı ve sevdiklerinizi kırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda gelişecek birtakım olaylardan yararlanma yoluna gideceksiniz. Özellikle dikkatinizi çekmek isteyen birine karşı bileniyorsunuz. Bu konuda önsezileriniz sizi yanıltıyor. Kısa süreli yolculuklarda sürprizler söz konusu. Bu yolculuklardan yeni düşüncelerle dönebilirsiniz. Size iletilmek istenen bir şey var. Ama bazı engellemelerle karşı karşıya.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda kendinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tepkilerinizi sakin bir dille söylemeye çalışmalısınız. 13:52-16:02 arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman aralığında yeni bir şeye başlamak isterseniz sonuçsuz kalabilir. 16:02 sonrası Ay sizin burcunuzu terk edip, Kova burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Gelirinizi arttırma yolunda fikirler düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmeler yaşanacak!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Bugün güne akşam katılacağın davetin heyecanı ile uyanabilirsin. Neşeli geçeceğini tahmin ettiğin bu aile yemeğinde sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Aileye yeni birinin katılımı, evlilik teklifinin ilanı gibi konular gündeme gelebilir. Beklemediğin yerden gelen para, arkadaşına olan borcunu ödemen için sana imkân sağlayabilir. İnsanlara karşı yapıcı olmak isterken aynı tepkiyi sen de görüyorsun. Günü telefon ya da mesaj yoğunluğunda geçireceğin gelişmeler var. Uzun süredir beklediğin fırsat her an gerçekleşebilir. Aşk konusunda şanslı bir gün seni bekliyor. Hoşlandığın kişinin sana olan ilgisi heyecanlı anlar geçirmene neden olacak. Tüm bunlarla birlikte hava geçişlerine karşı önlem almalısın. Soğuk algınlığını atlatmakta zorlanabilirsin.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda yaptığınız fazla harcamalar dengeleri bozmuş olabilir. Kaybettiğiniz oluşumları telafi etmek adına bazı fırsatların peşine düşmelisiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinize kulak verin. Özellikleyerinizde bugün sizi kötüden ya da yanlış bir hareketten koruyacaklar.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda, halletmeniz gereken işlere odaklanmalısınız. Sonrasında. Maddi konularda, alım satım işlerinde, harcamalarda biraz daha uyanık ve dikkatli davranmanız gereken bir gün olabilir. Bütçenizi ve hesabınızı gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oğlak burçları kendilerini çok iyi hissediyorlar. Hem neşeleri yerinde hem de daha fazla topraklanmış durumdalar. Ayaklarınızın yere bastığını hissediyorsunuz. Özgüveniniz giderek yükseliyor ve her şekilde kendinizi ortaya koyabilecek, bir hışımda istediğinizi yok edebilecek gibi hissediyorsunuz. Çok güçlüsünüz. Kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateşin sıcaklığını kazanç ve bereket alanında hissedersiniz. Ani bir kazanç kapısı kapınızı çalabilir. Kazanç şeklinizde ani bir artış meydana gelme ihtimali oldukça yüksek. Kontrolsüz harcamalara dikkat edeceğiniz bir gün. Evdeki ilişkiler de değişime açıktır. Ev almak, satmak gibi yatırım konularında aniden bir karar verebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinin ana konuları, para ve ilgili meseleler olacaktır. Gelir gider dengesini tekrar gözden geçirip bazı ayarlamalar yapabilirsiniz ama hiç beklenmedik bir masraf yapmak zorunda kalıp, bütçenizi ikinci bir defa revize etmek gerekliliği ile de karşılaşabilirsiniz. Aile içinde parasal yardımlaşmalar olması mümkündür. ALDIĞINIZ veya verdiğiniz maddi destek, sizi oldukça memnun edebilir. Hafta ortasında ise yakın ilişkilerinizde sıcak rüzgarların eseceği bir dönemden geçeceksiniz. Çevreyle olan iletişiminiz artacak ve olumlu haberler gelecektir. Haftanın anahtar kelimelerinin temkin ve sükunet olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>