Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizi rahatsız ediyor. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz. Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Sizden daha yaşlıca biriyle bir kişilik savaşınız var. Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz. Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onları dikkate almanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümünde, sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi, bazı kişilerle aranızda çatışmalara neden olabilir. Hatta sırf bu yüzden stres altında kalabilirsiniz. Ortada sebep yokken, birilerine kızabilir veya çatacak yer ararsınız. Oysaki siz bilinçli hareket etmeli, işinize, hayatınıza bakmalı, boş yere kendinizi üzmemelisiniz. Her şeyi kontrol edemeyiz, her durumu yönetemeyiz. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, gün boyunca evinizdeki hareketliliğin simgesi. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ailenizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak istemediğiniz şeylere zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, gizli saklı meselelerin aile içinde görüşülmesi veya bunların açığa çıkması sonucu gerginliğe neden olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Saat 21:37-23:38 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Birilerine ihtiyaç duyduğunuz için sustuğunuz meseleler size yorar. Aileniz, evinizle ilgili konularda çabucak tepki göstermeye açıksınızdır. Haksızlığa gelemezsiniz. Ancak elimizden geldiğince durum analizinde bulunmak sakin olmak yararlıdır. Bu bakış açısı çözüm bulmanızda yardımcı olur. Saat 23:38 Ay-Boğa seyir etkinliğinde, aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik baş tacınız olacak. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önemli bir görüşmen olabilir. Dalgınlığın gün içinde bazı işlerini aksatmana neden olabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Panik olmayın, yanlışı plansız olarak düzeltmeye çalışmak daha büyük yanlışlara dönüşebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla gündeminizde olabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Emlak işlerinizde dikkatli olmalısınız.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle veya ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Olayları dışarıdan gözlemlemeyi tercih etmelisiniz. İş alanlarınızdaki gerginlikler aile hayatınıza sıçrayabilir, dikkatli olun!

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde oldukça canlı bir enerjiye sahip olacaksınız. Fakat kafanızda uçuşan fikirler sizi kararsızlığa itebilir. Arkadaşlıklarınız arasında kıskançlıklar meydana gelebilir. Kendinize güveniniz tam olduktan sonra söylentilere kulağınızı tıkamak yeterli olur.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal vehayatınızın temposu ve yoğunluğu karşısında evinize, kendinize, ailenize yeterince zaman ayıramamanın verdiği duygusal eksikliği özellikle öğle sonrasında daha güçlü şekilde hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ciddi ve mesafeli duruşunuz işe yarayabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>