Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek taraflı değerlendirmelere son verme zamanı. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanında iş çıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabilirsiniz.

Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemeleriniz, yeni kaynaklarla sorun olmaktan çıkabilir.

Kuralcı ve düzenci karakteriniz, biraz gevşemeye elverişli konularda tutucu bir tavır sergileyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde enerjiniz, çevrenizdeki etki ve ilgi alanınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde ilgilenmez tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor. Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün hemen başında 03:04-04:45 arası Ay boşlukta ilerlemesine devam edecek. 04:45'te Ay sizin burcunuzu terk edip, Kova burcuna giriş yapacak. Sabahın ilk zamanlarında Ay'ın Uranüs ile kurduğu gergin açı maddi konularınızda beklenmedik bir gelişmeye sebep olabilir. Özellikle internet alışverişlerinizde ve işlemlerinizde sabah dikkatli olmalısınız. Günün kalanında gelirinizi ilgilendiren daha güzel gelişmeler yaşamaya açık olacaksınız. Yeni yatırımlar için arayışa girebilirsiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konuları önceliğine alıyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Maddi konularda aldatılma gibi olaylarla karşılaşabilirsin, dikkatli ol. Beklediğin para, maaş zammı ya da ek ücret gibi konulardaki gecikmeler seslerin yükselmesine neden olabilir. Merak etme, tekdüzelik bitiyor. Yeni teklifler ve akabinde harekete geçmek gibi konular gündeminde. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte şehre yakın yerlere kısa geziler düzenleyebilirsiniz. Bugün yaşayacağın bir karşılaşmada diyaloglar kurabilirsin. Çözüm bulmakta zorlandığın bir konu bugün dışarıdan alacağın yardımla hallolabilir. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla toplumsal meseleler üzerine uzun uzadıya yorum yapabilirsin.

30 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileden gelen finansal konularınızla ilgili yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Sizden karar vermenizi bekleyenler için bir karar sunmak için ideal bir gündesiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Saka burcunda ilerlerken,ve harcamalar alanında biraz daha düşünceli olabilirsiniz. Ancak destek bulmak konusunda sabırlı olmaya bakın.

30 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde iki kişilik çalıştığınızı görünce arkadaşlarınıza da bırakarak kendinizi biraz ferahlatıp, öğlen saatlerine rahat girebilirsiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burçlarının hareket enerjisi olmasına rağmen bunu doğru bir şekilde dış dünyaya yansıtamıyorlar. Evde olmayı, eviniz ile alakalı konularla ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Para ve madde muhabbetlerinden mutsuz oluyorsunuz artık. Her ne kadar çalışma ve adım adım elde etme hırsınız olsa da, bu kadar materyal muhabbetleri sevmiyorsunuz. Merak etmeyin işler yoluna girecek.     

30 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevginizi gösteremediğiniz için tepki alabilirsiniz. Koşulsuz sevginin önemini hatırlatan olaylar gelişebilir. Kendinize ve sevdiklerinize sevecen davranın. Baskıcı tutumlar uzun vadede zarar verir.

30 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati öz değerinizin kıymetini ortaya koyar. Yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir bugün. Değişik fikirlerinizle yeniliklere açık bir zihniniz var. Arkadaşlarınızın beğenisini kazanırsınız. Yeniprojelerinizde dijital ortamlardan yararlanabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir süreç başlıyor.

30 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Oğlak; yeteneklerini kazanca çevirmek isteyebilir, gruplar içinde yapacağın çalışmalardan verimli sonuçlar alabilmek için girişimlerde bulunabilirsin. Ayrıca aşk hayatında geleceğe dair kararlar almanı gerektiren, olayları farklı bir gözle değerlendireceğin durumlar söz konusu olabilir.

30 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>