Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kişiliğinde Kırılmalar Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün çok fazla şey okumamaya çalışın. İyi kalpli ve kaygısız bir tavır sürdürdüğünüz sürece bugünden en iyi şekilde keyif alacaksınız. İlk içgüdüsel deneyiminiz, birinin yüzündeki sahte gülümsemenin altındaki gizli anlamı çözmek olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul edin ve her şeyi sorgulamamaya çalışın. Her taraftaki insanlarda ve durumlarda açıkça görülen enerji ve tutkunun akışına kapılın.

Bugün başkalarına zorlama konusunda istekli olabilirsiniz. Başkalarını kontrol etmeye ve sizin düşündüğünüz gibi düşünmeleri konusunda onları ikna etmeye kararlı olabilirsiniz. İkna gücünüz güçlü olabilse de, egonuzun içine biraz fazla sıkışmış olabilirsiniz. Daha çok dinleme konusuna odaklanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız işleri gerçeğe dönüştürmek için değerli bilgilere sahip olabilir. Her zaman lider olamazsınız, bu yüzden bugün işbirliği yapmak konusuna konsantre olun.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Geçtiğimiz birkaç güne oranla daha hafif gelişmeler yaşanıyor. Fiziksel olarak dinlenmek ve zihnin fantezilere teslim etmek için elverişli bir dönem. Sıcak bir banyo yap. Beynini rahatlat. Görev ve sorumluluklarından biraz arın. Yarın yapman gerekenleri düşünerek kaygılanma. Bugüne yoğunlaş.Bugün her şeyi idare etmekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız tam anlamıyla çözüme ulaştıramadan bir sorundan diğerine atlıyor. Bugün çözüm bulmak için uygun bir gün değil. Araştırma yapıp sorular sormak ve bulguları toparlamak sizin için çok daha iyi olacaktır. İletişim kanallarınızı açık tutun ve herhangi birinden aldığınız cevapları nihai addetmeyin. İşleri aktif ve yüzeysel tutarak pek çok şey başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

30 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para konusunda sıkıntı yaşamanız gelecek konusunda enşilenmenize yol açabilir. Ancak bütçenizde planlı bir şekilde hareket ederseniz bu durumların geçici olduğunu göreceksiniz. Sadece biraz sabretmeniz gerekecek.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Doğalsın

30 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir projenin başlangıcını yapabilir veya bununla ilgili önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Akrabalarınız ya da yakın çevre dostlarınızla ilgili dedikodulardan uzak durmalısınız. Özlemleriniz artmış olabilir. Evde kalın ve bugünlerin geçici olduğunu kendinize söyleyin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yoğun görüşme ve toplantıların olduğu zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konularla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde çift durumlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Güne yüksek tempo ile başlamak ve enerjinizin yüksek olması sizi başkalarına karşı daha anlayışlı hale getirebilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ailenizle ve yerleşimle ilgili olası mücadelelere açık bir enerjide olacaksınız. Aile ilişkilerinde kavga ortamları yaratacak davranışlardan uzak durmanız, ilişkilerinizi esnek tutmanız faydalı olacaktır. Yine anne ve babanızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler size bu süreçte yansıyabilir. Moral durumunuza olumlu katkıda bulunamayan bu yeniay haftasında sağlığınıza özen göstermeli, stres ve öfke kontrolünüzü iyi yapmalı, sakin ortamlarda bulunmalı ve evinizle ilgili herhangi bir değişiklik yapmamalısınız. Yeniay haftasının en olumlu tarafı size aşk ve flörtler konusunda yeni şanslar vermesi ve yapacağınızgörüşmelerinin olumlu geçmesine destek olmasıdır.

30 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İzlediğiniz bir belgesel ilginizi fazlasıyla çekmiş olmalı ki bu konuda yeni kitaplar okumaya başladınız. Kendinizi çeşitli alanlarda geliştirerek yatırım yapıyor olmanız çok güzel.

30 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında İkizler burcundaki seyahatine devam edecek. Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir.Mars bu akşam itibariyle burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak. Mars ile Satürn kavuşumu finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir haftaya işaret ediyor.

30 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Oğlak; yeteneklerini kazanca çevirmek isteyebilir, gruplar içinde yapacağın çalışmalardan verimli sonuçlar alabilmek için girişimlerde bulunabilirsin. Ayrıca aşk hayatında geleceğe dair kararlar almanı gerektiren, olayları farklı bir gözle değerlendireceğin durumlar söz konusu olabilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzaklaşmak, yeni yerler görmek ve yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Eğer yolculuklar için plan yapabilecek durumda değilseniz, ki pek öyle gözükmüyor ahval, bu hakkınızı yeni bir online eğitim için kullanabilirsiniz. Hayatınızda sadece size ait bir alan var mı? Varsa, güzel. Yoksa ne kadardır yok? Lütfen sadece kendiniz için de bir şeyler yapın.

30 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Söylediklerin çevrendekiler tarafından yanlış anlaşılabilir, sürekli bilgi akışının olması kafanın karışmasına yol açabilir. Sağlığına önem vermeli gerek zihinsel gerek bedensel olarak zorlanmamalısın. Harcamalarını kontrol altına almakta zorlanacağın bir sürece giriyorsun.

30 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 15" R
Ay
Kova
01° 31' 47"
Merkür
Koç
17° 04' 26"
Venüs
Boğa
01° 33' 54"
Mars
Koç
00° 04' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 36' 57"
Uranüs
Boğa
22° 22' 24"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 05"
Lilith
Başak
23° 23' 19"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>