Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakinliğini Korumalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Önünüzde harika bir gün var. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşma arzunuzdan sizi geri tutmak zor olacaktır. Sabırsızlıktan başka hiçbir şey yolunuza çıkamaz! Kendinize, hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız işin, gerçekten onlara ulaştığınızda hissettiğiniz sevinç kadar neşe vermesi gerektiğini söyleyin!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Bugün senin günün o yüzden sakın patlama. Pozitif bir enerji önüne gelecek ve seni harekete teşvik edecek. Hayallerini yaşa, detaylara takılma. İlk başta gayelerini belirle ve sonra her şeyin nasıl tıkır tıkır işlediğini izle. Akışa uyum sağla; böylece yoldan çıkmazsın. Eğer düşersen, seni kurtaracak insanlar güvenlik ağıyla bekliyor olacak.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizle ilgili sorumluluk almak için ideal bir gün. Temizlik ya da toparlanma gibi işleri bir süredir ertelediyseniz şimdi bunlarla ilgilenmek için en mükemmel zaman! Dağınıklıktan kurtulmak ve evinizde daha fazla yer açmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eski gazeteleri geri dönüşüm kutularına atın. Giymediğiniz kıyafetleri bağışlayın. Artık kullanmadığınız ne varsa atın. Beklemekten toz tutmuş hiçbir şeyi gözden kaçırmayın.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaç odaklı harcamalar yapabilirsiniz. Kazancını arttırmak adına projeler, görüşmeler ve tasarılar gündeminizde olabilir. Öz eleştiri yaparken kendinize haksızlık edeceğiniz durumlara düşmeyin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın son gününde aksilikler damga vuruyor. Sabah işe giderken veyerinde kullandığın teknolojik aygıtlarla ilgili problemlerin olabilir. Gün boyunca sakinliğini korumalısın. Akşam saatlerini sakin bir şekilde tamamlamak için yalnız kalmak isteyebilirsin. Gün boyunca yaptıklarını gözden geçireceksin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani duygusal değişikler yaşadığınız bir gün olabilir. İçinizde fırtınalar kopsa bile bunu yansıtmamak için büyük çaba harcayabilirsiniz. Bunun için ekstra uğraş vermek yerine olduğunuz gibi davranmak belki de bugünkü reçeteniz olabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak için atacağınız adımlar doğrultusunda kendinizi daha verimli hissedebilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda romantizm için zamanınız olmadıysa, bugün partnerinizle biraz vakit geçirebilirsiniz. Ona nasıl hissettiğini, işinin nasıl gittiğini sorun. Gözünüzden kaçan bir derdi olabilir ve sizle paylaşmaktan çekiniyor olabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. 

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gönülden sevdiğiniz kişilere çok hızlı bir şekilde bağlanabiliyorsunuz. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Kendinize rahatlamak ve dinlenmek için zaman ayırın.  

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için de, tartışma yaratmak istemeyeceksiniz. Meraklı bakışlara hedef olacaksınız.

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 54' 01" R
Ay
Yengeç
26° 37' 13" R
Merkür
Koç
26° 59' 22"
Venüs
Boğa
16° 51' 50"
Mars
Koç
09° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 58' 60"
Satürn
Balık
17° 36' 57"
Uranüs
Boğa
23° 05' 30"
Neptün
Balık
29° 16' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 43"
Chiron
Koç
21° 21' 39"
Lilith
Başak
24° 45' 59"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 13/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>