Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Beslenme alışkanlıklarını değiştirebilirsin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün sevgililinize odaklanman gerekebilir. Her ne kadarya da ev işleri ile meşgul olsanız da, sevgiliniz biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir. İçinizdeki romantizmin ortaya çıkmasına izin verin. Belki ona bir gül alabilir ya da kahvaltı masasına onun için tatlı bir not bırakabilirsiniz. Ona karşı sevginizi ifade ettiğinizden emin olun. Şu anda ekstra bir güven duygusuna ihtiyacı olabilir.

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ve ara vermeden uzak yerlerdeki ya da yabancı ülkelerdeki kişilerden gelen elektronik postaları yanıtlayabilirsiniz. Bir seyahat için ayarlamalar yapabilir ya da eğitimle ilgili bir projenin parçalarını bir araya getirebilirsiniz. Şu an bu size rutin birgibi görünebilir fakat bu sizi yanıltmasın. Uzun vadede hayatınızda büyük değişimlere yol açabilir, o yüzden hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi devasa bir çamur deryasında bulabilirsiniz fakat bu durum, bu noktadan bakarak olağanüstü derecede başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor. İnanılmaz hassasiyetinizle algılama yeteneğinizi birleştirin, biraz pratik düşünme eklerseniz başarının mükemmel formülünü elde etmiş olacaksınız! Zihninizin sınırlarını zorlayın ve stratosferin ne kadar ötesine geçebileceğinize bakın. Ne kadar ileri o kadar iyi.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 10:33-20:43 arası hareketini bugün boşlukta sürdürüyor. Zihninizi toparlamakta zorlandığınız bir günde olabilirsiniz. Nedensiz yere içinize kapanabilirsiniz. Saat 20:43'te her şey tersine dönüyor. Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Çok enerjik ve şanslı bir akşama devam ediyorsunuz. Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar hem çok savaşmanız hem de bunun karşılığında güzel yerlere gelebileceğiniz bir kariyer dönemi önünüzde duruyor. Belki zirveye ulaşırken çok emek vereceksiniz ama hepsi buna değecek. Çalışmıyorsanız siz de harekete geçiyorsunuz. Belki bir hobiniz belki bir yatırım planınız için kolları sıvayabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme alışkanlıklarını değiştirebilirsin! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Sevgiline destek oluşun, aranızdaki bağı kuvvetlendirecek. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan, uzun süredir beklediğin anlaşma nihayet sonuçlanabilir. Bugün aynı zamanda sağlığına daha dikkat etmen gerektiğini düşünerek, beslenme alışkanlıklarını değiştirebilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki dostlarla aranızdaki sevgi bağının daha da güçlendiğini hissedip toplum içinde saygın bir yer edindiğinizi hissedebilirsiniz. Parasal konularda ise rekabetten uzak durun.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal açıdan bloklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belirli kalıplarınız dahilindeki konularda tartışmaktan kaçınmak isteseniz de arkadaş çevrenizde gündeme gelerek endişelenmenize sebebiyet verebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yük getiren kişilerle de köprüleri yıkıyorsunuz gibi görünüyor. Bunu yaparken doğruyla yanlışı iyi ayırdığınızdan emin olun. Bugünkü planlarınızda son dakika sorun yaşanabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars Terazi burcuna geçerek kariyer yaşamınıza enerji katarken bazı ilişkilerin zedelenmesine neden olabilir.Kendinizi kızgın, öfkeli, stresli insanların ortasında bulabilirsiniz. Sakince düşünmek sonra konuşmak önemli olacaktır. Zihinle kalp arasında denge kurmak zorlaşabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı olaylar kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Ani kararlar alabilir veya önceden aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. Hemen karar vermekten kaçınmalısınız. Yapacağınız organizasyonlarda karışıklık çıkabilir. Yanlış anlamalar olabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne önce durum tespiti yaparak başlamalı sonra harekete geçmelisin. Sosyal ortamlardan sana fayda sağlayacak insanlarla diyalog içinde olabilirsin. İlerleyen saatlerde her şeyi kontrol etme çaban başını ağrıtabilir. İlişkilerinde vebirliklerinde yoğun tartışmaların yaşanacağı bir sürece girebilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 28"
Ay
Kova
14° 53' 51"
Merkür
Koç
17° 30' 12"
Venüs
Boğa
02° 45' 15"
Mars
Koç
00° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 23"
Satürn
Balık
16° 41' 60"
Uranüs
Boğa
22° 25' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 20"
Lilith
Başak
23° 29' 45"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>