Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Koşullara Ayak Uyduruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 20%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

5 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişkide güven ve samimiyet daha önemli olacak. Bazı ilişkilerde güven ve niyet sorgulaması oluşabilir. Huzurlu hissetmediğiniz ilişkilerde mesafeleşmek daha iyi olabilir. Kendi alanınızda kalmak, kendinize odaklanmak daha huzurlu hissettirebilir.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken fikirler ortaya koyabilirsin. İş yerinde değişen koşullara ayak uyduruyorsun. Yakın bir arkadaşınınteklifini nazikçe geri çevirebilirsin. Teknolojik aletlerle elinin yatkın olması olası arızaların olmasının önüne geçiyor. Aile üyelerin arasında sevilen birisin. Bu durumu güçlendiren bir takım adımlar atıyorsun.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal harcamalarınızın artış gösterebileceği bir gün olabilir. Kendiniz için yaptığınız her davranışta pişman olmasanız da ilerde sıkıntılara yol açmaması için dengeli hareket etmelisiniz. Ev sahibiniz ya da yöneticiniz bugün size bir telefon ya da mail ile önemli bir soru sorabilir. Bu durumda gelişebilecek her türlü durumu sakin yönetin, kazanın.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda pek rahat geçmeyebilir. Babanızla ilgili bir konu ya da görevler nedeni ile kendinizi baskı altında, kriz içinde hissedebilirsiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda dinlenme sürecine girebilirsiniz. Üzerinizde oluşabilecek baskılara karşı önceden önleminizi alarak mesleki farkındalıklar yaratabilirsiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, ortaklıkların maddi yönleri gündeme gelirken daha derin ve kapsamlı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Yüzeysellikten hoşlanmadığınız bir gündesiniz, konsantrasyon gücünüzü gizemli, kapalı görünen konulara odaklayabilirsiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen bu ilişkide dümende olan sizsiniz ve bazı zamanlarda ise partneriniz. İkiniz de bu rolü oynamak için mücadele ediyorsanız, bu geminin rotasından sapmasına şaşmamalı!

5 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edecektir. Yeni gelir kapıları üzerine düşünebilir, finansal durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Dürtüsel harcamalar yapabilirsiniz, bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız, bu konuyu onunla açık bir şekilde konuşun. İş yerinizde sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İçinizdeki çocukla temasa geçin ve hayatınızı renklendirmeye başlayın.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniliklere ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. İdealleriniz konusunda yapmanız gereken; planlarınızı yeniden gözden geçirmek. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

5 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>