Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İş Yerinde Olumsuz Gelişmeler Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Bugün sıradışı olan yolu tercih et. Normalde yabana atacağın şeyleri hayatına dahil etmek üzere lenslerini biraz daha genişletirsen, büyük kazançlar elde edebileceğin yepyeni bir perspektif kazanabilirsin. Hislerin taşma noktasına gelmiş durumda ve en küçük bir hareket seni raydan çıkarabilir. Soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Duygusal istikrarlılık sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilit noktadır.Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel ilişkilerinizde kendinize güvenmeniz, yetersizlik algısına girmemeniz gerekebilir. Geleceğinize dair hedeflerinizi yüksek tutmalı, kendinize dair beklentilerinizi düşürmemelisiniz. Kendinizi onaylamanız oldukça önemli.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evine yeni bir oturma grubu almak isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşine bu konuyu açabilirsin. Fikir birliğine varıp birlikte model beğeniyorsunuz. İş yerinde olumsuz gelişen maddi konular seni yakından ilgilendiriyor olabilir. Bu konuda arkadaşların ile beyin fırtınası yapıp çözüm önerileri oluşturuyorsunuz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş olayların ortaya çıkabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Sakin kalarak sert tepkiler vermemelisiniz. Duygusal değişimleriniz sizleri olumsuz etkileyebilir. Yapmak istediklerinizi planlamanıza sadık kalarak kademeli şekilde harekete geçirmelisiniz. Sorumluluklarınız şuan için ağır geliyor olabilir. Biraz daha sabırlı olun.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza birtakım yeniliklerin girdiğini görebilirsiniz. Olumlu yönde istediğiniz değişimleri gerçekleştirmeye başlamak için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin işlerinin yoğun olması belki de yalnız kalmanıza ve öfkelenmenize neden olabilir. Ama biraz anlayışlı olmanız gerektiğini siz de kabul etmelisiniz. Bugünlerde işinize gösterdiğiniz aşırı reaksiyon, sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınarak, uyum sağlayabilmek için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ofis bütçenize yaklaşımınızı değiştirdiniz ve şimdi de evinizin bütçesini planlıyorsunuz. İş deneyiminiz birden fazla şekilde işinize yarıyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında aşk evinizde seyahat edecek.Flörtleşmekten keyif alacağınız, mutluluk odaklı bir gün olacaktır. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hobilerinize ve sevdiğiniz aktivitelere vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

bugünü hobilerinize, çocuklarla vakit geçirmeye, eğlendiğiniz konulara odaklanmaya harcayabilirsiniz. Sizi mutlu eden konulara odaklanmak isteyeceksiniz..

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay Boğa burcunda ilerlerken heyecan ve tutkularınız öne çıkıyor. Aşıksanız ve zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak fazlaca ısrarcı olmamakta fayda var.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>