Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesursun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Oldukça heyecan verici bir gün. Gerilime yatkın bir hava olsa da bu seni direkt olarak etkilemeyecek. Daha çok, çevrende olup biten bütün aktivitelerin sessiz gözlemcisi olacaksın. Bir şeyler çevreni karıştırıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi hayatında büyük bir değişiklik yapmaya karar vermiş olabilir. Ya da profesyonel hayatında değişim yoluna girmiş olabilirsin. Her ne oluyorsa, bu biraz anlaşmazlık yaratıyor. Sen, akıllı biri olarak, bütün bu kargaşadan uzak kalarak akıllılık yapıyorsun. Kenardan izle, sana hiçbir top atılmadığına emin ol.İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teşvik edici enerjiler size felsefe, bilim ya da ruhsal konular hakkında ilham verebilir. Bilginizi artırmak için kitap okumaya, kurslara katılmaya ya da uzun sohbetlere dalmaya karar verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak ve bu yolla bahsi geçen konuları daha iyi idrak edebileceksiniz. Peşlerinden gitmeyi bırakmayın. Hatta bir noktadan sonra kendinizi, bunlar hakkında insanlara bir şeyler öğretirken bulabilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınıza karşı kontrolcü ve despot yaklaşmaya karşı dikkat edin. Kişisel alanlara saygı göstererek ve karşınızdaki kişilerin kendi meselelerine dahil olmadan ilerlemeye çalışın. Riskli yatırımlarda sürpriz bir değişim olabilir, bir yeniliğe gidiyorsunuz.

5 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli geçecek bir tatil günündesin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişiklikler için nihayet vakit yaratmaya adım atıyorsun. Uzun zamandır hoşlandığın ama açılmaya cesaret edemediğin biri varsa bugün konuşmaya karar verebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kariyerindeki yükselişi kutlamak için planlar yapabilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözde yapılan davranışların gerçekleşmediğini öğreniyorsunuz. Güveninizin boşa çıktığı durumlarla sıkça karşılaşmak sizi öfkelendirebilir. İlgili kişilerle konuşarak soruna kesin çözüm bulmalısınız.

5 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerek duygusal açıdan, gerekse parasal konularda daha özenli olmaya bakmalısınız. Ortaklaşa bir konuda dışsal etkilere fazlası ile açıksınız.

5 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arzularınıza giden yolda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Aşk konusunda partnerinizle birbirinize şanslar verebilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için anlamlı bir nedene doğru güçlü destek vurgulanabilir. Bu, sizin için en derin tutkularınızı ve fark yaratabileceğiniz arzularınızı ortaya çıkarabileceğinden, sizin için gerçek bir motivasyon olabilir. Yine de, günün gezegensel etkileriyle, neye bağlı olduğunuzu düşünmek için biraz zaman ayırın. Taşınmak ya da sadece görmek istediğiniz şeyi görmek kolay olabilir. Dikkatli ol.

5 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi başkalarının tavsiyeleri ve istekleri doğrultusunda değil, kendi kişisel tutkularınızın etrafında inşa etmelisiniz. Kendinizi ifade edecek yeni alanlar bulmak gittikçe daha elzem bir ihtiyaç haline geliyor. Hayatınıza heyecan verici birileri giriyor olsa da cevabı başkalarında aramamalısınız.

5 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Yaşantınızda hayatınıza renk katmak için başlattığınız çalışmaların size prestij kazandıracağını bilmelisiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partneriniz ile birbirinizi çok seviyorsunuz. Finansal olarak iyi bir durumda olmasanız bile moralinizi bozmamalısınız. Gün boyunca kendinizi çok neşeli hissedeceksiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

5 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>