Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seçimlerinde özgür davranmak istiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 20%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Fiziksel sağlığına odaklanman için güzel bir gün. Düzenli olarak egzersiz yapmaya karar verebilirsin. Marketten besleyici ürünler alıp menülerini daha sağlıklı hale getirebilirsin. Bedeninin dengede kalabilmesi için daha iyi enerjilere ihtiyacı var. Stresli ve tükenmiş hissediyorsan, vücudun için sağlıklı alışkanlıklar edinmelisin.Konuşup kendini ifade etme düşüncesi seni heyecanlandırabilir. Belki rahatsızlık duyduğun bir adaletsizlik söz konusu. Eğer çevrenden birine kötü davranıldığını düşünüyorsan, o kişiye karşı oldukça koruyucu olabilirsin. Bu konuda bir şeyler yapmak için kışkırtılabilirsin bile. Sen yine de yardım etmek isterken çok da ileri gitmemeye dikkat et. Birine yardım etmekle ait olmadığın bir meseleye burnunu sokmak arasında ince bir çizgi vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Akrep burcunda seyrine devam ediyor. Enerjinizin yükseldiği bir günde olacaksınız. Elde ettiğiniz başarıları kutlama vakti olabilir. Dost çevresinde parmakla gösterilen kişi siz olabilirsiniz. Bu şansın keyfini sürün. Bugün haftanın olumlu ilk günlerinden biri. Güneş'in Jüpiter ile yaptığı pozitif açı sayesinde sizler de maddi konularda şanslı olacaksınız. Sağlığınızda şifa bulabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçimlerinde özgür davranmak istiyorsun! Kariyerin için önemli gelişmeler olabilir. Şirket içinde vicdani konuşmalar ve gelişmeler olabilir. Kendi işini kurmayı planlamaya başlayacağın bir döneme gireceksin. Hayatında daha belirleyici olma arzun seni kalıpların dışına çıkmaya zorluyor. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Oğlak burcuysan, bazı aile bireylerinin seçimlerine karışmaları sabrını zorlayabilir. Başkalarının beklenti ya da zevklerine göre hareket etmek istemeyeceksin. Sosyal hayatında ise yoğun bir telefon görüşmesi seni bekliyor. Kimi arasan dert, tasa, sıkıntı! Her şeye rağmen iyi olduğun için şükredeceksin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin dışında gerçekleşen olaylara karşı aşırı kontrolcü davranmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizlerin çevrenizle kurduğunuz iletişimi fazlasıyla zorlayabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz. Gün boyu dengeli enerjiler söz konusu. Çalışma hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar olabilir, sakin kalmakta sizin için iyi olacaktır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki birkaç günün en şanslı burçlarından biri sizlersiniz. İstediğiniz şeyler beklediğinizden daha hızlı ve akışta gerçekleşerek sizi şaşırtabilirler.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dürüst ve etkili bir şekilde duygularınızla iletişim kuruyorsunuz. Doğrudan iletişim başkalarının yardımseverliğini artırır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuğunuz varsa, onun eğitimiyle ilgilenmenizi gerektiren bir durum olabilir. Bu eğitim alanı, özellikle müzik, dans gibi sanat dalları veya yüzme, tenis gibi spor dalları olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim, sizin bilinçaltınızdaki olayları su yüzüne çıkaracak. İş yerinizdeki gizli kapaklı ilişkileri ve diyalogları öğrenmek için tüm hafiyelik yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Arka plandan üst düzey birisinin sunacağı yeniteklifi sizi oldukça heyecanlandırır. Rüyalarınızın sesine kulak verin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerinizi biraz daha aşağıda tutmanız gerekiyor. Her zaman işler planladığınız gibi ilerlemeyebilir. Bu dönemde çok fazla konuşmaktan, planlarınızı anlatmaktan uzak durmalısınız. Bırakın aklınızdaki şimdilik aklınızda kalsın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; duygusal ilişkinde ya ada sosyal çevrende bilerek yapılmayan şeyleri bile üstüne alabilir, alınganlık yapabilirsin. Arkadaş çevren seni yanlış yönlendirecek bir takım şeyler söyleyebilir; açığa kavuşturmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsin. Harcamaların artabilir, temkinli olmaya bakmalısın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 18" R
Ay
Koç
21° 24' 33" R
Merkür
Koç
20° 24' 44"
Venüs
Boğa
08° 25' 31"
Mars
Koç
04° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 08"
Satürn
Balık
17° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 41' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 38"
Lilith
Başak
24° 00' 22"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>