Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha objektif değerlendirmelerle yöntemleriniz daha yakınlaştırıcı olabilir. Son günlerde ortaya koyduğunuz tarzınızla, onunla dostluk kurma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Bıraktığınız ilk etkiyi yok etmeye çalışıyorsunuz.

Yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin fazla ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutabilir. Engellenmelerinizde özellikle birinin payı olduğu görüşündesiniz. Bu sizi yanıltıyor.

Ortaya çıkacak olası beklenmedik masraflar hesaplarınızı altüst edebilir. İhtiyaçlarınızı kazancınızla denkleştirebiliyorsunuz. Partnerinizle para işlerine aynı sorumlulukla bakıyorsunuz.

Etki etmediğini, ilgi çekmediğini düşündüğünüz görüşleriniz, bu sıralar karşılığını bulabilir. Bazı düşüncelerinizle ilgili, yakın zamanda yepyeni bir umut kapısını aralayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırabilir. Her şeyi kafanıza takmayan biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanızdaki yararsız düşünceler, odaklanmanız gereken şeyleri gündeminizden çıkartıyor.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:58 Güneş-Neptün görünüm etkisinde, özellikle yeni tanıdığınız insanlara hemen güvenmeyin. Sizi yanıltmalarına, zor durumda bırakmalarına izin vermeyin. Bastığımız yeri bilmemiz gerekiyor. Yakın çevremizle ilişkili konularda, eğitim veyahayatımızda gerçekçi düşünelim. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kaygı ve sabırsızlık gün boyu,veya girişimlerinizde başarılı olmanın önüne geçtiği gibi, gereksiz yere kendinizi üzmenize yol açabilir. Oysaki boşluk süresince, bedensel ve ruhsal yönden kendinize özen göstermeniz gerekir. Her şeyi kafanıza takmayınız. Bir sorunu illaki çözeceğim diye kendinizi yormayınız. Aceleci olmayınız. Karar vermeden önce mutlaka enine boyuna inceleyiniz. Mümkünse bekleyiniz. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığını ön plana çıkarıp yeni bir şeyler tasarlamak isteyebilir, bu anlamda yalnız kalmayı tercih edebilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde karşınızdaki kişiye karşı gereksiz yere gösterdiğiniz kıskançlık ve özellikle baskıcı tutumunuzu dengelemeniz gerekebilir. Sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalı ve vücudunuzun verdiği sinyalleri daha iyi kontrol etmelisiniz. Ani gelişen sağlık sorunları sizleri bazı planları gerçekleştirme noktasında çaresiz bırakabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi yaratıcı sonuçlara bağlayacağınız bir gündesiniz. Fakat elinizde olmayan sebeplerden dolayı planlarınızın bozulacağını düşünebilir, endişeli olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dalgalı bir ruh hali içinde olmanız olası. Yalnızlık ve mantık dışı durumlara aşırı önem vermemelisiniz. Daha pozitif olmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazançlarınızı arttırmak için destek göreceksiniz. Dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda hevesli olacaksınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik işlerinizi organize etmenin pek de kolay olmadığı bir gün olabilir. Belirsiz ve karmaşık koşullar detayları kaçırmanıza sebep olurken, enerjinizi boşa harcamamaya dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar,konularında sizi yanlış yönlendirebilir. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın. Hastalıklara ve alerjilere karşı önlem almalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizi boşaltmaya ihtiyaç duyarsınız. Meditasyon yapmak, yüzmek, dua etmek, kitap okumak size iyi gelir. Haneden uzaklaşıp kafa dinlemek size iyi gelir. Zira otorite figürlerinin can sıkıcı konuşmaları sizin gibi ciddi bir insanı bile bunaltmaya yetecektir. Neşelenmek sizin de herkes gibi en doğal hakkınız. Ruhunuzu beslemek için sevdiğiniz bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 11"
Ay
Kova
13° 09' 10"
Merkür
Koç
17° 26' 39"
Venüs
Boğa
02° 36' 01"
Mars
Koç
00° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 41' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 17"
Neptün
Balık
28° 56' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 55"
Lilith
Başak
23° 28' 55"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>