Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yapıcı Olmalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Aklınız keskin bir zekanın esiri olmuş gibi hissedebilir. Bu durum, her tarafta engellenmiş hissetmenizin bir sonucu olabilir. Aileniz sizi bir başkasına inanmak üzere yetiştirmişken,yerinizdekiler sizi başka bir şeye inanmaya zorlayabilir. Karşılaştığınız her durumda farklı bakış açıları kullanırken, bu durumun altında yatan gerçek kişiyi unutmuş olabilirsiniz. Artık işler zorlaşıyor ve bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. O keskin zekadan kaçmanın tek yolu gerçekler olacak.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Yanında bir kitap bulundurduğuna emin ol. Sürekli birilerini bekleyebileceğin anlar karşına çıkabilir ve bekleyerek geçirdiğin vakitler sebebiyle kendini boş ve verimsiz hissedebilirsin. Doğal olarak sabırsızlık baş gösterebilir ve karşındaki insana gününü mahvettiği için sinirlenebilirsin. Böyle durumlarda yanında okuyacak bir şeyler olması insanı sakinleştirir ve zamanını çarçur etmemiş olmak kişiyi memnun eder. Beklerkenki vakitler keyifli vakitlere dönüştürülebilir!Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konular, eğitim süreçlerinde ilerleme kaydetme çabası, gelecek planları ve hayaller ön planda olabilir. Anlık ruh hallerinize göre davranabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ruhsal halini kontrol etmekte zorlanabilirsin. Radikal kararlar almaktan kaçınmalısın. İşini değiştirmeyi düşünen bir Oğlak burcuysan neler yapacağını düşünebilirsin. Aile içinde maddi problemler ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı davranman belirleyici oluyor.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkiniz yeniden karşınıza çıkabilir. İlişkinin seyrini vereceğiniz karar belirleyecektir. Terazide ağır gelen duyguyu bulmak için her iki tarafı ve yaşadıklarınızı düşünerek hareket etmelisiniz. Kalbiniz size yol gösterici olabilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yay’da ilerleyen Ay, bazı kapalı durumlara, gizli koşullara işaret edebilir. Duygusal etkilere daha açık günlerdesiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizler de kıskançlıkla sınanan gruptasınız. Sizden daha iyi hayatı olan kişilere elinizde olmayarak imrenebilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ihtiyaçlarınız başkaları tarafından sorgulanmadan karşılanacaktır. Özellikle aile bireyleriniz size hizmet etmek için kendilerini feda edecekler. Bu ani ilginin ardında bir sebep aramayın, sadece sizi önemsiyorlar.

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İlişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor. 

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerde beklediğiniz ilgiyi ve şefkati alamıyor olmanız belli etmeseniz de sizi duygusal anlamda yıpratıyor. Yaptığınız seçimlerin sonucuna katlanıyorsunuz. Hayatı hesap kitapla yaşamak bazen böyle durumlara sebep olabilir. Hareket kabiliyetiniz yüksek. İlişkileri yönetebilecek, başlatabilecek ve bitirebilecek noktadasınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufak sorunlar yüzünden partneriniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizdeki herkese ne kadar başarılı ve azimli olduğunuzu göstermenizin zamanı geldi. Kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır olacaksınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızlar bugün sizi bugün kıskanç, kuşkucu ve kararsız bir insan yapacak. Bu kritik günü bir kırgınlık yaratmadan geçirirseniz sevinmelisiniz. Özel hayatınıza olan ilgisizliğiniz yüzünden sevgilinizden eleştiri alabilirsiniz. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Mesleğinizde gösterdiğiniz yükselme hırsı tepki topluyor. Hırsınızda haklı olabilirsiniz, fakat bunu yaparken çevrenizdekileri kırdığınızı fark edin. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 53" R
Ay
Aslan
06° 57' 54" R
Merkür
Koç
27° 56' 17"
Venüs
Boğa
17° 52' 51"
Mars
Koç
10° 14' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 42"
Satürn
Balık
17° 40' 32"
Uranüs
Boğa
23° 08' 21"
Neptün
Balık
29° 17' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 14"
Lilith
Başak
24° 51' 29"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>