Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaşam alanında değişiklikler yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Şu anda hayatınızdaki romantik ilişkileri düşünün. Bir birlikteliğin ne kadar sıcak ve tutkulu olduğuna bakmadan önce, romantizm bittiğinde bu duyguların yerini alacak bir şeyin olması çok önemli. İlişkilerinizi sıfırdan oluşturun. Sevgilinizin aynı zamanda en iyi arkadaşlarınızdan biri olduğundan emin olun.

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Bazı ilişkilerini değiştirmek istiyorsun. Dönüşüm isteyen bazı eski durumlara tıkılıp kalmış olabilirsin. Eğer biraz dominantsan, biraz geri adım atmanın zamanı gelmiş olabilir. Belki de evdeki diğer bireylerin artık kontrolü eline alma sırası gelmiştir. Ya da başkalarının sorumluluk almasını ifade etmek konusunda şimdiye dek pasif davrandıysan, şimdi onlara gerekeni söylemenin zamanı gelmiştir!Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşup kendini ifade etme düşüncesi seni heyecanlandırabilir. Belki rahatsızlık duyduğun bir adaletsizlik söz konusu. Eğer çevrenden birine kötü davranıldığını düşünüyorsan, o kişiye karşı oldukça koruyucu olabilirsin. Bu konuda bir şeyler yapmak için kışkırtılabilirsin bile. Sen yine de yardım etmek isterken çok da ileri gitmemeye dikkat et. Birine yardım etmekle ait olmadığın bir meseleye burnunu sokmak arasında ince bir çizgi vardır.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay, Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah Ay ve Mars arasında oluşan zorlu kontak nedeniyle acelesi olmayan işlerinizi öğleden sonraya ertelemenizde yarar var. Ufak pürüzler çıkabilir. Devamında gün de güzelleşmeye başlıyor. Bu hafta oluşan ikinci güzel açı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşiyor. Maddi olarak şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Borçlarınızı kapatacak paralar elinize geçebilir. Eşinizin kazancında artışlar olabilir. 17:57-23:34 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Geceyi tamamlarken 23:34'te Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişiklikler yapıyorsun!Kendi başına birçok konunun üstesinden geleceğini biliyorsun. Geçmişte üstesinden geldiğin zorlukları düşündüğünde bunu sen de fark edeceksin. İş arayan Oğlak burçları bugün telefonunu kontrol etmeyi unutmamalısın. Mevcut bir işin varsa da çalışma ortamındaki düzenlemeler senin daha etkin bir konuma gelmeni sağlayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesindeki bazı bireylerin, hoş karşılamadığın davranışlarından dert yanabilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler iççine sinecek. Daha geniş, daha ferah ve daha modern bir görünüm yakalayacaksın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani hareketlerden veya kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak işlere yönelmenizde fayda var. Parasal konularda önemli bir başarı sizi bugün bekliyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yaşayacağınız duygusal yoğunluğu onlarla paylaşmak size iyi gelebilir. Aksattığınız arkadaşlıklara yeniden yönelebileceğiniz imkanlar var. İşten gelecek desteklere uyanık olmanız, işlerinizi hızlandıracaktır. Gün içinde yaşayacağınız fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilere fikirsel bağlamda yardımınız dokunabilir. Onların başarıları sizi de mutlu edecek ve kıskançlık barındırmayan tutumunuz da taktir görecek.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda kariyerinizle ilgili bir seçim yapmış olabilirsiniz ya da yapacaksınız. Dört ayak üstüne düşeceğiniz bir seçim olacak. Burada koruyucu meleğiniz, sizi harekete geçmek için zorlayan eşiniz olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteğinizin gücü sizi bambaşka bir biçimde yönlendirebilir. Sabırsız ve gergin olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Yepyeni istekler duyacak ve çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu genel anlamda sizi zorlayan, pozitiften çok negatife yönlendiren bir gün olabilir. Hareket etmek istemiyor, çalışmak istemiyor olabilirsiniz. Zorunluluklardan sıkılmış olabilirsiniz. Çok disiplinli insanlar olmanıza rağmen bugün kendinizi disiplin altına sokmak istemeyebilirsiniz. 

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sosyal ortamların getirilerinden faydalanırken, ortak kaynaklarını düzene koyabilir, maddi konularına destek bulabileceksin. Orijinal yaratıcılığınla çevrendeki insanları şaşırtıp, krizlerinin üzerini kapatabileceğin gibi, yardım istemekten çekinmemelisin. Akşamüzeri geçmişin üzerine çekmiş olduğun süngerden pişman olmayacaksın.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>