Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dengeyi Kuruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Meditasyon için güzel bir gün. Kendine odaklanıp içindeki rehber veya koruyucu melekle bağlantı kurmak isteyeceksin. Güçlü bir iyileştirici enerji mevcut; sana ilham katıyor. Üst benliğine bazı çözümleri sormak isteyeceksin. Cevaplar ise ilginç tesadüfler veya hisler olarak sana gelecektir.Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek hakkında yeni planlar yapıp bunları hayata geçirmek için çalışmak isteyeceksin. Yeni programlar yaparak zamanını en verimli şekilde değerlendirmek önemli olacak. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirip kendini daha çok geliştirmeyi ihmal etmemelisin.

9 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.59 ile 17.53 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında özgüveniniz artabilir, bireysel isteklerinizde daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Bir süredir çaba harcadığınız finansal bir konuda artık başarıya ulaşabilirsiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için dağınık bir gün olabilir. Gün içerisinde farkında olmadan kırdığın potlar, ileride başını ağrıtabilir. Burcunda Venüs-Plüton kavuşumu gerçekleşecek. Eğer yalnız bir Oğlak burcuysan, hiç beklemediğin birinden gelecek aşk itirafı seni şaşırtabilir. İç huzurunla dengede olmak isteyeceksin. Duygusal konularda kendini yalnız bırakmanın çözüm olmadığını fark edebilirsin. Yakın arkadaşlarınla iletişimin artıyor.

9 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek kaygısı içerisinde ekonomik varlığınızı nasıl korumanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Abartı içerisinde olan her düşünce sağlıklı hareket etmenizi engelleyecektir. Şimdi komplekslerinizi bir yana bırakarak sadece ana konunuza odaklanmalısınız ki bir çözüm yolu bulabilesiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Kendi bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişikliler gündeme gelebilir. İşlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizde başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

9 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin derinden hissetme ve anlama potansiyeliniz ile senkronize hareket edemeyebilirler bu da bir takım heveslerinizden uzaklaşmanıza neden olabilir .

9 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

9 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş kalıpları görmek, projelerinize ve çabalarınıza bir bakış açısı getirmenize yardımcı olabilir. Ancak, dürtüsel davranışlardan kaçınmak da iyi bir fikirdir. İlgiden hoşlanabilirsiniz, ancak aynı zamanda biraz bunalmış veya huzursuz hissedebilirsiniz. Bir şeyi zoraki olarak ilerletme baskısı hatalara yol açabilir ya da aşırıya kaçtığınızı veya çok fazla üstlediğinizi hissedebilirsiniz. Ayrıca, “gelecekteki siz” için daha az endişe duyduğunuz ve şu an için daha fazla umursadığınız için çok fazla harcama yapıyor veya kendinizi şımartıyor olabilirsiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük olaylardan dolayı sakın kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Partneriniz zaman zaman sınırları dışına taşarak, duygu dolu konuşmalar yapabilir...

9 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

9 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son dönemdeki mali gündeminizle ilgilenebilir, yeni bir bütçe planı yapabilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınız ön planda. Akşam saatlerinde bir sözleşme ya da eğitimle ilgili bir konu gündeminize gelebilir.

9 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına çözüm üretmek size de fayda sağlayacak.

9 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>