Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Destekçisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bir enerji kütlesi sana doğru geliyor! Hem de aklında tam da adrenalin varken! Vakit kaybetme, çünkü böyle bir fırsat sonsuza dek yerinde durmaz. Senin için aksiyon oyunun adı! Ayrıca çabalarının karşılığını da alacağından şüphen olmasın. Duygularına gelirsek, onlar da seni destekleyecek seviyede bir güce sahip!Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durağanlık ve güvenilirlik bugünün kilit noktaları. Sahip olduğun yapının bu yönlerinin işlevsel olduğunu başkalarına göster. Diğer insanlar oldukça inatçı olabilir ve bakış açını onlara aktarabilmek için savaş verebilirsin. Kolayca harekete geçmeyebilirler. Kabadayılığı bırakman gerek. Ötekilerle bütün etkileşimlerinde nezaket ve şefkatli bir hava hakim olsa iyi olur.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki her türlü ilişki gündeminizde yer alabilir. Kişilerden, kişilerin enerjisinden daha hızlı etkilenebilir, buna göre daha motive veya daha hassas olabilirsiniz. İş arkadaşlarıyla ilişkiler güçlenebilir, eğitim ve sınavlar gündeminizde olabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı analizci bir tutum sergilemen seni onlardan biraz uzak tutsa da seni tanıyanlara bu şekilde çok yol gösterdiğin olduğunu biliyorsun. Ateş burcunda geri giden Mars, seni daha korumacı yaparken sevdiklerine karşı daha baskıcı davranmana neden olacak. Kurumsal bir yerde çalışıyorsan, ummadığın bir haksızlığa maruz kalabilirsin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle yapacağınız konuşmalarda restleşmeye gidebilirsiniz. Sizi anlamadıkları için onları suçlayabilirsiniz. Agresif olmanızı gerektirecek bir olay yaşamasanız da onlar her zaman size destek vereceklerdir. Kırdığınız kalpleri onarmayı bilmelisiniz. Hukuki sorunlarınız için sevdiğiniz kişiler arabulucu olmak isteyebilir. Hemen geri çevirmemelisiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkinizde koruyucu, sahiplenici ve destekleyici duruşunuz partnerinizle ilişkinizin düzelmesinde büyük rol oynayabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ortamınız ve günlük yaşamınızda ilişkilerin önemi artarken eleştirel ve mükemmeliyetçi yaklaşabilirsiniz. Detaylar, titizlik gerektiren konular, hesap işleri önem kazanabilir. Astlarınız veya yardımcılarınızla olan ilişkiler gündeme gelebilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi rahatsız eden şeyi partnerinize açıklamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Olayları biraz akışına bırakın, partneriniz kendiliğinden sizi anlayacaktır.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sağlık, çalışma hayatı ve günlük rutinler konularını ön plana taşıyor.Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. Yoğunluğun içinde kendinizi ihmal etmemelisiniz. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün olayları dengenizi bozabilir. Grubun bir parçası gibi hissedebilmeniz için birtakım düzenlemeler gerekiyor. Söz konusu duruma karşı uzak ve ilgisiz hissediyor olabilirsiniz, ancak bilin ki oynayacak önemli bir rolünüz var. Topluluğun sizin duyarlı ve koruyucu tavsiyelerinize ihtiyacı var, dolayısıyla söyleyecekleriniz ilk başta konu dışı gibi görünse de fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Aslına bakılırsa bu tam da insanların duyması gereken şey.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>