Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda tutucu davranışlar içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir. Romantik açıdan güzel bir gün olabilir. Öğle saatlerinde bir araya gelebilirsiniz.

Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Amirlerinizden bu konuda destek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ise bu konuya hiç bulaşmak istemiyorlar.

Parasal ortaklıklar ve yatırımlar için pek rahat bir günde değilsiniz. Yaptığınız harcamaları ya da insanlara verdiğiniz borçları artık daha da yakından takip etmelisiniz.

İçinizde biriktirdiğiniz gerilimi özellikle ikili ilişkilerde ortaya koyabilirsiniz. Her türlü duygusal beraberlik kimi yanlış anlamalara gebe olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde tutukluk gösterdiğiniz ve güvensizlik olarak algılanmaya çok elverişli ilişkileriniz var. Kendinizi iyi hissetmediğiniz ilişkileri sürdürme kararlılığınız çok anlaşılır değil. Önümüzdeki günler içinde bir hukuk işiniz olabilir. Bununla ilgili inatlaşmaların tek yanlı olmadığını görebilmeniz, dışardan gelecek iyi niyetli uyarılara bağlı olacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın ilk ışıklarıyla Ay boşluğa giriyor. Saat 05:05-16:13 arası da bu hareketini sürdürüyor. İş hayatınızda yaptığınız girişimler sonuçsuz kalabilir. Toplantılarınızdan karar almadan çıkabilirsiniz. 16:13'te ise Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sizler için de belirsizliklerin ortadan kalkacağı bir süreç başlıyor olacak. Ay, akşam saatlerinde Uranüs ile açısını sertleştiriyor. Dostlarınıza karşı ani tepki vermeye yatkın olabilirsiniz. Cümlelerinizi söylemeden önce tartmanızda fayda var. Bu etkiden sonra geceniz şanslı ve pozitif olarak devam ediyor olacaktır.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını değiştirmek isteyeceksin!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Bugün önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Özellikle uzun zamandırarayışı içindeysen, önemli bir kurumla anlaşma sağlayabilirsin. Hâlihazırda çalıştığın işin yanında gönüllü olarak bazı ilerde çalışıyorsan, emeğinin sömürüldüğünü fark edebilirsin. Dargın olduğun arkadaşın bugün seni arayarak özür dileyebilir. Adalet söz konusu olduğunda kendini ifade etmekten çekinmiyorsun. Haklı ya da haksız da olsan payına düşeni alıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini evlilikle taçlandırmak isteyeceksin. Takıntılı olduğun konularda kendine hâkim olamamak canını sıkabilir. Artık alışkanlıklarına bağlı olarak takıntı yaptığın konulara karşı kendini değiştirmek isteyebilirsin.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı olan güven duygunuzu kendi kendinize zedelediğinizi fark edebilirsiniz. Bu noktada üzülmek yerine telafi etmek üzere çaba sarf etmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini öğleden sonraki işlerinizi organize ederek geçirebilirsiniz. Karar vermeniz gereken işlerinizi ileriki saatlere kaydırmanız daha iyi olacak. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sizden yardım isteyebileceği konularda, sorumluluk alıp onlara destek olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla zaman geçirmekten zevk alabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uysallığın en çok yakıştığı burçlardan biri olarak çevrenizin sevgisini de üzerinizde toplamanız hoşunuza gidiyor olacak. Sevgi dolu bir gün sizin için.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; üzerinde çalıştığınve projeler için girişimlerde bulunabilirbirliklerinde etkin rol almak ve hâkimiyet sağlamakta zorlanmayabilirsin. Çaban sonuç verecektir. Yakınlarına vereceğin fikir ve öneriler memnuiyetle karşılanabilir. Enerjinin yoğunluğu aşk hayatını olumlu etkileyecek.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın songününde keyfiniz yerinde. Kendinize olan güveniniz artıyor. İnsanlar bilginize, deneyimlerinize saygı duyuyorlar. İlişkiler bazında kafa karışıklıkları, var olanı iyi algılayamama, sınırlarınızı belirleyememe gibi problemleriniz olabilir. Genel sağlık sorunları olan Terazi burçları giderek iyileşiyorlar.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır. Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları kahve

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 36' 20"
Ay
Kova
11° 59' 31"
Merkür
Koç
17° 24' 18"
Venüs
Boğa
02° 29' 51"
Mars
Koç
00° 39' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 40' 55"
Uranüs
Boğa
22° 25' 00"
Neptün
Balık
28° 56' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 38"
Lilith
Başak
23° 28' 21"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>