Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Takdir Edilmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 20%

Etrafınızdaki insanlar bugün kafa karıştırıcı sinyaller gönderiyor olabilir. Sevgiliniz bir şey istediğini söyleyebilir ve bir sonraki cümlesinde kendileriyle çelişebilir. Sabırlı olmanız ve işleri aşamalı olarak çözmeye çalışmanız gerekebilir. Şu an sevdiklerinize karşı pozitif olmaya odaklanın ve bu iletişim sorunlarının yakında çözüleceğine inanın. Bugün yapmanız gereken şey, sadece iyi bir dinleyici olmak.

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Bazı zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Hafif, uçarı bir his neredeyse herkesi ele geçirmiş gibi. Bugün bu tarz enerjiler seni çevrelemiş olacak. Sadece seni değil; birçok insanı etkileyen kitlesel bir güç mevcut. Eğer insanlar yoluna çıkarsa, onlara izin verme; çünkü ne konuştuklarını bilmiyor olma ihtimali yüksek.Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri vantilatörü en yüksek ayara getirdi ve birden tüm kağıtlar havaya uçuştu. Düzenli yığınlar karman çorman oldu ve herkes bunun için ne yapılması gerektiğini bağıra çağıra birbirine duyurmaya çalışıyor. Bu sırada, sizden halledemeyeceğiniz şeyler isteyen insanlar var. Sakin olup durumunuzu diğer insanlara anlatın. İçinde bulunduğunuz açmazla igili anlayışlı ve destekçi tavırlarla karşılaşacaksınız. Kargaşa çok yakında sonra erecek.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinize beklemediğiniz misafirler gelebilir. Ancak eviniz istediğiniz kadar düzenli olamdığı için paniğe kapılabilirsiniz. Süpürüp, silmeniz yeterli olacaktır detaylı temizliğe girip kendinizi yormayın.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bugün kendini her zamankinden daha özel hissediyorsun. Başarılı olduğun konularda övgü almak sana kendini iyi hissettirecek. Görüntünde yaptığın değişiklik herkesin dikkatini çekiyor. Emek verdiğin çalışmaların karşısında emeğinin karşılığını almak senin için çok iyi olacak. Bugün daha özverilisin. Girdiğin yatırımlarla ailenden de gerek maddi gerek manevi destek almanın önemini anlıyorsun.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar veya sınırlamalar ortaya çıkabilir, ancak bunlar sizi sorumluluk almaya motive eder.Eğer yükümlülüklerinizi yerine getirir ve organize olursanız daha güçlü hissedeceksiniz!Küçük başlayın ve oradan gidin.Her şey olgun seçimler yapmak ve işleri basitleştirmekle ilgili olsa da, yıl ilerledikçe işleri yeniden güzelleştirecek ve genişleteceksiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani gelişen olaylar karşısında seyahat planları gerçekleştirebilirsiniz. Yeni çevre ve dostlar edineceksiniz. Resmi işlerinizdeki kararlar bir anda değişim olabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelecek tutulma ile aile, ev, gayrimenkul alanları ile hayatınızın köşe taşları ve de kariyer konusunda ciddi kararlar alacak, uzun vadeli planlar yapacaksınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerinde Yengeç burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek.Bu tutulma ile birliktehayatınızda bir sürecin sonuna gelebilirsiniz. İş veya pozisyon değişikliği gibi konular gündeme gelebilir. Ailenizin sizden beklentileri ile bireysel hedefleriniz arasında kalabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın merkezinde sevdikleriniz, aşkınız, çocuklarınız olabilir, onlar için çalışabilir, hizmet etme duygularıyla dolu olabilirsiniz. Tutkularınız, tutkuyla bağlı olduğunuz şeyler öne çıkarken, zevk aldığınız aktivitelere ayrıcalık tanıyabilirsiniz. Güçlenen egonuz yaratıcılığınızı ortaya koymanıza imkan sağlayabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda beklentilerinizin yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Artık az ile yetinemiyor, yetinmek de istemiyorsunuz. Bu anlamda çok hırslanıp, birçok kapıyı çalmayı deneyebilirsiniz. İletişiminizde çok ısrarcı olmaz, her zamanki politik olma özelliğinizi kullanabilirseniz, hedeflerinize yakında ulaşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle öncesinde uzaklarla ilgili konular, yabancılar ve yurt dışı bağlantılar yaşamınıza çok daha hakim olabilir. Sonrasında ise kariyeriniz vehayatınızla, görev ve sorumluluklarınızla ilgili konuların etkisini hissetmeye başlayabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 21" R
Ay
Aslan
18° 16' 56" R
Merkür
Koç
29° 02' 05"
Venüs
Boğa
19° 01' 02"
Mars
Koç
10° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 47"
Satürn
Balık
17° 44' 29"
Uranüs
Boğa
23° 11' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 05"
Lilith
Başak
24° 57' 38"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>