Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün havada aşk kokusu var ve bazı sebeplerden ötürü işler hayatınızın bu alanında kolayca ve doğal bir şekilde akıyor gibi görünüyor. Dikkat etmeniz gereken şey, sahi olduğunuzdan daha büyük, daha iyi ve daha parlak görünen bir şeyin dikkatini dağıtmadığınızdan emin olmak. Unutmayın, bugünün tavuğu yarının kazından iyidir. Elinizdeki iyi şeyleri saklayın.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Bugün kendinizi sizden uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan esrarengiz telepatik mesajlar alırken bulabilirsiniz. Mesela size iyi haberler vereceği bir telefon konuşması yapabilirsiniz, hem de tam sizi arayacakken siz arayabilirsiniz! Bu muhtemelen bugün yaşayacağınız tek telepatik tecrübe olmayacak. Öngörü seviyeniz çok yüksek, bu yüzden alışılagelmişin dışındaki güçlü psişik mesajlar almaya hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkilerde ve üstleriniz, yöneticilerinizle iletişimde kriz durumlarına çekilmeye karşı dikkat edin. Israrcı ve kaygılı olmak, abartılı varsayımlarda bulunmak ilerleyişini zorlaştırabilir. Eski anılar yad edilebilir. Uzak akrabalar gündemde olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyfinin yerinde olacağı bir güne başlıyorsun. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla sabah saatlerinde dışarı çıkarak kahvaltı için bir araya gelebilirsiniz. Bugün, su grubunun öncü burcunda Yeniay meydana gelecek. Aile yaşantını etkileyecek olan Yeniay ile birlikte ailenle daha fazla vakit geçirmeye başlayabilirsin. Sevdiklerini mutlu görmek, seni de mutlu edecek.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı öfkeli davranışlarınız olabilir. Sitem içerisinde olurken dahi sınırınızı korumalısınız. Haksızlık karşısındaki tutumunuz hayata karşı tavrınızı yansıtıyor. Tutumunuzda acımasız olmayın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda yeniay gerçekleşiyor. Oldukça meşgul, girişimci ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler çok olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrol etmek ve işleri olması gerektiği şekilde düzenlemek size iyi gelebilir. Burada unsur samimi ve dürüst olmaktır ayrıca anlayışlı olmaya da çalışabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızda olmasa dahi yoğun bir gün geçirmeyi Tercih edebilirsiniz. Bugünün verimli ve yaratıcı bir gün olması muhtemeldir. İşlerinizi ilerletirken basmakalıp fikirlerden ziyade daha ilerici fikirleriniz ağırlık verebilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için bütçe dengenizi bozacaksınız. İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Yine de olumlu bir gününüzdesiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli ve huzur verici bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve mantıklı bir yaklaşım göstererek, olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. Ayak ağrılarınız olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 11" R
Ay
Başak
21° 12' 28"
Merkür
Boğa
02° 32' 10"
Venüs
Boğa
22° 25' 02"
Mars
Koç
13° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 55"
Satürn
Balık
17° 55' 53"
Uranüs
Boğa
23° 21' 12"
Neptün
Balık
29° 22' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 32"
Lilith
Başak
25° 16' 01"
True Node
Koç
14° 54' 43"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>