Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları beraberinde getiriyor. Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Sert çelişkiler ciddi bir para kaynağınızı ortadan kaldırabilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu ilişkideki beklenmedik gelişmeler işi daha da zora sokabilir.

Kendinizi kısmen sorumlu hissettiğiniz ilişkilerde, çok büyük sorumluluklar almak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım. Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Devamında 06:31'de ise Yengeç burcuna giriş yapıyor olacak. Bugün kariyer hayatınız vaktinizi alabilir. Yöneticinizle ters düşebileceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde Ay ve Kiron arasındaki sert etki sebebiylehayatınızda size sorun çıkaran olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ummadığınız bir davranış veya haber canınızı sıkabilir. Çalışmayanlar ise gelecekle ilgili planları için bugün beklemede kalmaları iyi olacaktır.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz inatlaşmalara giriyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Aşırı hareketliliğin daha çok konuşmana neden olabilir. Ancak ağzından çıkacak sözlere dikkat etmende fayda var. Açık sözlülüğün patavatsızlığa dönüşerek, önemli potlar kırabilirsin. İyi bir dinleyici olarak, çalışma ortamında duyduklarını pratikte de yansıtabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişi ile gereksiz inatlaşmalar yaşayabilirsin. Fikirlerinin doğruluğu konusundaki ısrarın ters tepebilir. Hayatın gerçeklerine kulak vermen gerek. Bugün olmaz dediğin şeylerin bir bir önüne düştüğüne şahit olabilirsin. Hiç ummadığın inanların arkandan konuştuğunu anlayacaksın. Keskin çıkışlar yapmak yerine usulca uzaklaşmayı tercih edeceksin. Çünkü biliyorsun ki bazen sessizlik en büyük cevaptır.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla zaman geçirip, fikir alışverişinde bulunmak ve gelecek hakkındaki planlarınızı tartışmak size iyi gelebilir. Sürprizlere açık olduğunuz bir gündesiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim alanında zihniniz açık olacak. Öğrenmek istediklerinizle vakit geçirmek için oldukça uygun bir gün. Tasarılarınız uzun vadede başarı getirecek.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi;ve sosyal hayatında ön planda olacağın bir gün seni bekliyor. Gerek sorumlulukların, gerek aileye dair konular gündeminde fazlasıyla yer alabilir. İşin içinde hem duygusal hem maddi kaynaklı konu ve gelişmeler olması mümkün. Bir aile büyüğünün sorumluluğu zorlanmana neden olabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenen ihtiyaçlarınıza uygun koşulları yaratıyorsunuz, biraz daha sabır ve temkin gerekiyor. Eğitim, halkla ilişkiler, ticari faaliyetlerde hareket olası. Ön hazırlık aşaması tamamlanmış projelerde gelişmeler yaşanabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken kariyeriniz için önemli fırsatlar açığa çıkabilir. Annenizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendisinin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar sizi heyecanlandırabilir. Bir ev alım satımı için ailenize destek olabilirsiniz. Tapu işlerini bugün halletmek akıllıca olacaktır.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>