Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düzen Arıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Partnerinin aldığı kararların seni geri dönüşü olmayacak şekilde hareket etmeye zorlamasına izin vermemelisin. Kendini açıkça ifade etmekten çekinmek ileride mutlu olmanı engelleyebilir. İstediğin şeyler için açıkça konuşmaktan çekinmemelisin.

İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Enerjinizi iyi yönlendiremeye bilirsiniz. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve kendinize saklayacağınız bazı planlar yapabilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Maddi konularda yeni kararlar alırken daha cesur olmalısın. Alışılmış yöntemleri terk etmek senin için zor olsa da farklı yaklaşımlara şans vermek her zaman iyi olacak. Farklı şeyler denemekten çekinmemelisin.

Güne güçlü ve sağlığında kontrolü elinde tutar şekilde başlamak sana iyi gelecek. Bu durumu korumak için daha dikkatli davranmalısın. Alışkanlıklarını her zaman daha iyiye doğru çevirmek senin elinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatındaki gelişmeler seni telaşlandırabilir. Gereksiz yere heyecanlanıp panik yapmaman gerekecek. Yakınlarından yardım istemek işlerini kolaylaştırıp hayatına dengeyi tekrar getirmene yardımcı olacak.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün Benjamin Franklin'in, "İki insan ancak biri öldüğünde sır saklayabilir" sözünü adeta yaşayacaksınız. Çünkü çok güvendiğiniz bir kişiye verdiğiniz sırrı bir başkasından duyunca büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Hayal kırıklığı ve ihanet duygusu sizi rahatsız edebilir, ancak bu durumdan ders almayı öğrenmelisiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğinle ilgili belirsizlikte kalan konuların çözümlenmesi, mental olarak da iyi hissettirecek. Kariyerine yönelik atacağın ciddi adımlar gelişimini sağlayabilir. Ek eğitim ve kursları araştırabilirsin. İlişkilerinde eksik ve fazla gördüğün noktaları törpülemek ve kalıcı bir düzen oturtmak isteyebilirsin.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Artık bazı hesapları kapatmanız gerektiğiyle ilgili detaylar ortaya çıkabilir. Bunlara fazla takılmak yerine kendiniz bir iyilik yapın ve geçmişi geçmişte bırakın.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok geleceğinizle ilgili sağlam yatırımlara odaklısınız. Ev sahibi olmak veya toprak satın almakla ilgili attığınız bir adım varsa önemli sonuçlar verebilir. Babanızdan haber alabilir, aile meselelerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir uğraştığınız konuları tamamlamak için bugün elinize fırsatlar geçebilir. Kararlı davrandığınızda kazançlı olabilirsiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım satım işleri ancak kar odaklı konular gündeme gelebilir. Sosyal olacağınız bugünlerde çevrenizin de fikir ve desteğini alabilirsiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

12 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi pembe renkli gözlüklerinizi takmaya ve dünyayı harika gözlerle görmeye teşvik ediyor. Bir şeyleri zorlamaya çalışmak yerine, yolun nasıl göründüğünü boş verip hayatın size nasıl rehberlik ettiğini görmenize izin verin. Şu anda garip bir denizde ilerliyor olabilirsiniz, ama sonunda gelgit sizi olman gereken yere bırakacak.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde, sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner ya da ortakla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde otoriteyle ani sorunlar yaşanabilir. Aşk, eğlence, hobi, çocuklarla ilgili ani engeller çıkabilir.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır’ demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

12 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 36' 39" R
Ay
Başak
13° 20' 09"
Merkür
Boğa
01° 39' 44"
Venüs
Boğa
21° 35' 50"
Mars
Koç
12° 33' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 28"
Satürn
Balık
17° 53' 11"
Uranüs
Boğa
23° 18' 53"
Neptün
Balık
29° 21' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 31"
Lilith
Başak
25° 11' 35"
True Node
Koç
14° 53' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>