Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fazla Kıskançlık Soruna Dönüşebilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 50%

Özellikle aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, maceracı bir yaklaşım benimseyin. İşler yolunda gitmediğinde, karamsarlığa kapılıp moralinizi bozmayın. Tutumunuzu değiştirmek size kalmış bir şey. Dudaklarınızı aşağı doğru büzünce değil, yukarı doğru kaldırınca her şeyin düzeleceğine inanın. En ufak sorunu dert etmeyi bırakın, her şey olacağına varır.

Geçtiğimiz hafta, işyerindeki veya okuldaki tutumunuzu yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Gezegensel enerji, öyle ya da böyle kesin bir yorumda bulunmanızı istiyor. Belki de, tavrınızdaki değişim zaten gerçekleşti ve bunu fark edecek son kişi sizsiniz. Bu "yeni siz" in sorumluluğunu üstlenme zamanı geldi.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Enerjik hissediyorsun ama bu enerjinin çıkış yolu bulabileceğinden şüphelisin. Artan miktarda bir asabiyet ve hüsran hissi seni arkadaşlarına, çocuklarına ya da sevgiline saldırmaya yöneltebilir. Böyle günlerde yürüyüş, yoga ve aerobik gibi aktiviteler düşünebilirsin. Bunlar gerekli enerji çıkışı yaratacaktır; ayrıca stresi yok edebilecek olan endorfin hormonunu salgılayacaktır. Hadi bunu bir dene!Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı misafirleriniz olabilir ve muhtemelen onları dört gözle bekliyorsunuz. Fakat planlarınız iletişim eksikleri, gönderilemeyen mesajlar ya da trafik sıkışıklığı gibi diğer engeller yüzünden aksayabilir. Tüm bunların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Başarmaya çalıştığınız şey, ufak tefek engellere takılsa da, sonunda meyvesini verecek. Pes etmeyin ve bu akşamın tadını çıkarın.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrende gerçekleşecek olaylara daha fazla tepki gösteriyorsun. Etkilenmediğini düşünsen de oldukça etkileniyorsun. İçindeki heyecan farklı işlere yönelmenin önünü açabilir. Güne gördüğün rüyanın etkisinde kalmış bir şekilde devam edebilirsin. Yakınındaki insanlarla konuşmaktansa kendini dinlemeyi tercih ediyorsun. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan çeşitli kıskançlık krizleri gündeme gelebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kariyerde yardımcı olan kişilerle aranızda gizli olan konuların ortaya çıkmasıyla sorun yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilere dikkat edin. 

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız haberlerle fikir değişikliği olabilir. Önem verdiğiniz konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler var.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü aşk konularından biraz uzak ve dingin geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Karar almak isteyebilir ve partnerinizden zaman isteyebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hayatta şu anda yaptığınızın sizi götüreceğinden çok daha büyük sonuçlar hedeflediğinizi fark etmiş olmalısınız. Bu da kariyer değişikliği yapmanız gerektiğine bir işaret.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde burcunuzdaki seyahatine devam edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Gündüz saatlerinde dış görünüşünüzde yapacağınız değişikliklerden beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.Ay'ın Akrep burcuna girişi ile maddi konularınız ön planda olacaktır. Ay ile Uranüs karşıtlığı akşam saatlerinde sürpriz bir harcamaya işaret ediyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görevlerinize ve sorumluluklarınıza verdiğiniz önem artsa da, bu nedenden ötürü strese girmeyeceksiniz. Samimi çalışmalarınız, işlerin de yolunda gitmesiyle birlikte, çevrenizin güvenini kazanmanızı ve takdir toplamanızı sağlayacaktır.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özgüven problemleriniz var. Siz isteseniz de istemeseniz de bu aralar çok güzel/çok yakışıklısınız. Herkes sizi fark ediyor ve beğeniyor. Bir tek siz kendinizi beğenmiyorsunuz. Çünkü kalbiniz kırıldı. Şans yüzünüze gülecek ve kırıldığınız noktaları onarmanıza yardımcı olacaktır. Yaza kadar bu ruh halinden çıkmalısınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sevdiklerinle keyifli bir gün geçirmek istesen de finansal konular kafanı meşgul ederken; daha net ve somut düşüncelerle adım atman gerekebilir. Bu sıralar sana yeterli gelmeyen maddi kazancından ve ailenin senin üzerinde kurmuş olabileceği baskıdan yorulmuş olabilirsin. İkili ilişkilerde ve duygusal olaylarda desteklendiğin bir gündesin.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 27" R
Ay
Aslan
06° 01' 06" R
Merkür
Koç
27° 50' 57"
Venüs
Boğa
17° 47' 12"
Mars
Koç
10° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 37"
Satürn
Balık
17° 40' 12"
Uranüs
Boğa
23° 08' 05"
Neptün
Balık
29° 17' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 59"
Lilith
Başak
24° 50' 59"
True Node
Koç
14° 54' 14"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>