Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detaylar Önemli Hale Geliyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşkta yenilikten yana olabilirsin bugün. Geçmişte seni mutsuz eden şeyler olduysa bunlardan tamamen sıyrılman olası. Hayatında var olan biri ya da hayatına almayı düşündüğün biriyle olan iletişimini yenilemek, farklı yaklaşımlara odaklanmak genel olarak daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Müzikal tarafınız bugün güçlendirilebilir. Gün boyunca bir şarkıyı söyleyebilirsiniz. Arabada bu melodiyi radyodan duymuş olabilirsiniz. Veya BU ŞARKI dün gece izlediğiniz bir filmden unutulmaz bir soundtrack şarkısı olabilir. Kafanızdaki farklı enstrümanların ve seslerin seslerini tekrar çalabileceksiniz. Böyle müzikal bir eğlence varken herhangi bir çalışmaya odaklanmanız zor olabilir!

Paranı değerlendirmek için yeni ve daha verimli yollar araştırabilirsin bugün. İleriye dönük yatırım planları düşünmen mümkün o yüzden. Tutumlu olmak için gösterdiğin özen yeni yatırım planlarını hayatına sokabilir.

Daha aktif olmanı gerektirecek bir hayat tarzı için yeni kararlar almaya başlaman olası bugün. Buna uymak ve takip etmek ne kadar zor olsa da sağlık için hayatına daha çok hareket katmayı düşünebilirsin. Bu durum büyük değişimler istese de buna açık olman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinden uzaksan eğer bu durum senin motivasyonunu kötü yönde etkileyebilir. Ancak bu durumu lehine çevirmek için düşünce şeklini değiştirmek senin elinde olacak. İnsanlarla iletişimini artırmak için daha fazla çaba gösterebilirsin bugün.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gerçekten ihtiyacınız olmayan şeylere sıçrama dürtüsüne direnin. Şu anda cebinizde yeterince paranız olabilir, ancak önümüzdeki 48 saat içinde çok fazla harcarsanız, hafta sonu geldiğinde kendinizi eksik bırakabilirsiniz ve bu hiç eğlenceli değil.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysan ayrıntılar senin için önemli hale gelmeye başlayabilir. Ani olaylar gerçekleşebilir. Tek başına hareket ederken, aklındaki girişimlerin hayata geçmesi için de önemli adımlar atacaksın. Ateş burcunda konumlanmaya başlayan şans gezegeni, hayatına yenilikler getirmek için daha fazla çaba göstereceğini işaret edecek.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız duygusal yanlışlıkların asıl kaynağını keşfediyorsunuz. Bu fark ediş sizi yepyeni yolculuklara sürükleyebilir ve kendinizi bir değişim duygusu içinde bulabilirsiniz. Bunları değiştirmek için verdiğiniz mücadele ilk etapta sizi zorlasa bile sürecin sonunda kendinizden memnun kalacaksınız. Motivasyonunuzu kaybetmeden yolunuza devam edin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı uzun süreçli fakat bitince sizi rahatlatacak konulara verebilirsiniz. Problemlerinizi çözmek için sizde var olan sabırınız yeterli olacaktır.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel bir aktiviteye karar vermek kolay olmayabilir, ancak zihninizi dinlendirmeyi hedeflemek en iyisidir. Hızlıca kararlara atlamaktansa gözlem yapmak için daha iyi bir zaman olacak. Bugünlerde biraz bulanıklık, kafa karıştırıcı talimatlar veya önemli eksik bilgiler olabilir ancak geçmiş kararlara ve projelere yeni bir gözle bakmak için iyi bir zaman.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı konularda seçici davranıyorsunuz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor. İlginizi çevrenizden ziyade kendi yaşamınıza odaklıyorsunuz. Plan ve projelerinizi yeniden ele alabilirsiniz. Önceden başladığınız konularda ilerlemeye çalışın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fevri davranarak şikayetçi olmayın. Eşinizin güvene dayalı olan isteklerine karşı anlayışlı olun. Bunlar, sizin ondan beklediğiniz yönde kararlar olmayabilir. Çalışma sisteminizle ilgili bazı tavizler gerekebilir. Sakinliğe ihtiyacınız var.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>