Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutamıyorsunuz. Üzerinden çok sular akmış olması sizi fazla ilgilendirmiyor. Aynısını bir daha kesinlikle yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin bir türlü eskitemediğiniz anıları size yeterli geliyor. Yeni bir şeye bir süre daha kapalısınız.

İşyerinizdeki üzücü bir olayın etkisinden hala kurtulamadınız. Sizi hiç karşı koyamayacağınız bir biçimde içine alacak yeni gelişmeler var. Henüz habersizsiniz. Sizin böyle bir gelişmeye dünden hazır olduğunuz varsayılıyor. Böyle de bir dezavantaj içindesiniz.

Uzun zamandır ne uzuyor, ne de kısalıyorsunuz. Halinizden duyduğunuz memnuniyet sizi biraz hareketsizleştiriyor. İş hayatınızdaki yeni gelişme çok daha az para derdi çekmenizi sağlayabilecek gibi görünüyor.

Hassas bir konuyu, bir şeyleri atladım düşüncesiyle baştan aldınız. Sadece zaman kaybedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla geçmişte yaşadığınız bir kırgınlık, çoktan unutulmuş görünmesine karşılık, bambaşka bir kanaldan, bambaşka nedenlerle yeniden gündeme getirilecek. Eski bir olayın yeniden tartışmaya açılmasını engelleyemeyeceksiniz. Uzakta bir sağlık üzüntünüz var. Uzak olması büyütmenize neden oluyor.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü yorgunluk ve zorlanmaya neden olabilir. İnsan, düzeltmek dahi istemez bir çok şeyi. Olduğu gibi kalması ise, hiç işimize gelmez. Belirsizlik yorar, endişeler uykusuzluk, huzursuzluğa yol açabilir. Karar vermek için pek uygun zaman değildir. Anlamakta zorlandığımız meselelerin çoğu eskiye ait olduğundan yeniden deşelemek çok daha fazla yorulmanıza sebep olabilir. Günü olumlu şekilde değerlendirmek istiyorsak, bedenimize-ruhumuza iyi gelen şeylere yönelelim. Kitap okumak, müzik dinlemek, pozitif etkisi olan aktivitelere yönelmek iyi olur. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak sondördün etkisinde insanlar size bulunmaz biri gibi gözükebilirler. Söyledikleri sözler anlamlıdır. Fakat bir müddet sonra yanıldığınızı görebilirsiniz. O nedenle, ilk tanışmalar açısından temkinli ve dikkatli olmanız gayet faydalıdır. Benim tavsiyem, yolculuk, yeni yerleşim, eğitim hayatınızla ilgili konularda kontrollü davranmalı, karşınızdaki kişinin özelliklerini iyice incelemeli, tam olarak emin olmadığınız durumlarda karar vermemelisiniz. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 11:25 Ay-Venüs görünümü, sözleriniz, davranışlarınızla toplum içinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sözünü sakınmaz, kimseye taviz vermezsiniz. Sizin için görüştüğünüz insanlar ve değerli bulduklarınız önemli. Seçici davranmakta ve kaliteli olanı istemektesiniz. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, düşüncelerinizi başkalarıyla uyumlu, nazik, uzlaşıya açık şekilde paylaşmanızı sağlar. Aldığınız haberler ilerisi adına umutlandırır. Bir şeyler yerli yerine oturuyor hissi yaratır. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Enerjimizi toplamak için rahatlatıcı olan her şeyi öneriyorum. Kitap okumak, film izlemek, sohbet etmek gibi. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam anlamıyla rutinine adapte olabileceğin gün bugün! İşlerine yönelebilir ve onları tamamlayabilirsin.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili eksik ya da yarım kalmış zamanında tamamlanamamış bazı süreçler karşınıza dikilebilir. Bu noktadan itibaren alacağınız tavır ve davranış şekilleri önem kazanmakta.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi güçlendirebilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne istekli başlayacaksınız ve duygularınız yüksek olacak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün tekliflerin yanı sıra beklemediğiniz kişilerin iltifatları da şaşırtıcı olacak ve kendinize olan güveniniz artacak. Ancak sözlerinize özen gösterin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda kalıcı seçenekler karşınıza gelecek. Yakın çevreniz ve arkadaşlarınız arasında kalıcı ilişkiler kurulabilir. Etrafınızdaki insanların ilgisini çekeceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecek planlarınız için oldukça ciddi bir gün. Alacağınız kararları uygulamak şimdi zor gibi görünse de uzun vadede olumlu olduklarını anlarsınız. Arkadaşlarınızla iletişimde yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz. Bu dönemde alacağınız eşyaların dayanıklılığına önem verirsiniz. Uçuk pastel tonlar daha fazla dikkatinizi çeker. Parasal kaynaklarınızı dikkatli kullanmayı tercih edersiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla, yurt dışıyla bağlantılı konular gündeme gelebilir. Seyahatler, geziler dikkat çekici olabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>