Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geleceğe Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişiyle arandaki hislerin daha da kuvvetlendiğini hissedebilirsin bugün. Eğer yeni bir insana karşı ilgi duyuyorsan bugün bu kişiye olan hislerinden emin olabilirsin. Kendini tartma ve aşkı ölçme günü.

Mesleki alanda kendinizi mümkün olduğunca güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız.

Parasal konularda rahat davranman gerekecek. Elinde bir süredir uğraştığın şeyler bugün daha fazla harcama yapmanı gerektirebilir. Bu tür harcamalara takılmazsan eğer daha güzel kazançlar elde edebilirsin.

Sağlıklı yiyecekler tüketmek senin için önemli olacak bugün. Kızartmalardan ve ağır yemeklerden uzak durmalı, bol bol sebze tüketmelisin. Böylece hem sindirim sistemini yormayacak hem de sonra pişman olmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi hayatına odaklanacağın ve ne yapmak istediğine karar vereceğin bir gün olacak. Gerek kısa süreli planlar gerekse uzun dönem planları olsun birçok farklı konuda fikir sahibi olacaksın. Kendin için bir strateji geliştirebilirsin bugün.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sevdiğiniz bir kişiye yapacağınız sürprizle birlikte hem kendinizi hem karşınızdaki kişiyi mutlu etmeyi başaracaksınız. Özellikle ikili ilişkilerinizle alakalı adımların gündem olduğu bir gün içindesiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek gergin ruh halinizin azalmasına yardımcı olabilir.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net olmayan hiçbir konuda ileriye dönük atılım yapmak istemeyeceksin. Elini güçlendirmek için içerisinde bulunduğun konumu güçlendirmeyi düşüneceksin. Uzun sürentoplantısıyla kendini yorgun hissedebilirsin. Zevkine fazlasıyla güvenmen eşinin isteklerini göz ardı etmene neden olabilir. Evle ilgili yapacağın alışverişte onun isteklerini de göz önünde bulundurmalısın.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma düzeninizde nasıl bir değişiklik yapmanız gerektiğini düşünebilir, üstlerinizle bu konu hakkında fikir alışverişi yapabilirsiniz. Nitelik ağır basmalı, dostu düşmanı eksiği fazlayı gördüğünüz zamanları iyi analiz ederek içsel ve günlük yeni bir düzen kurmalısınız.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duruşunuz onun sevgisini kazanıyorken siz de ona olan sevginizi ile arttırabilirsiniz. Mükemmel uyumun yaşanacağı bugünlerde aşk odaklı olabilirsiniz

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal geçebilir senin için. Ancak önemli kararları ani duygu patlamaları ile almamak önemli olacak. Kendi hislerini hazmetmek ve bir şeyleri sakin bir kafayla düşünmek için zaman gerekebilir.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel biri şu anda ufkunuzu genişletebilir. Gün, anlamlı bağlantılar kurmanıza yardımcı oluyor. Her an, sizi heyecan verici ve anlamlı deneyimlere maruz bırakan farklı bir geçmişe sahip biriyle tanışabilirsiniz veya belki de siz ve önemli bir kişi, birlikte bir maceraya atılmaya karar vereceksiniz. Onları beslemeniz koşuluyla, ilişkilerinizde bulunabilecek gerçek güç ve potansiyel vardır.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlıyorsunuz.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber seyahat edebilir, eğitim konusuyla ilgilenebilirsiniz. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz, özel hayatınızda sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olmalısınız. Mesleki anlamda da savaş verdiğiniz alanda galibiyet sizin olacak. Ancak ruhen ve bedenen yorgunluklarınız birikiyor ve size bir rahatsızlık olarak dönmemesi için yeni hobilere başlayın, rahatlayın. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>