Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çizgilerini Çiziyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda birçok problemi ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Koşullara uygun hareket etmenin sizin açınızdan daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Yeni koşullar için harekete geçmeye çalışın. Sorumluluklarınızın üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olun. Acele ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Otorite figürlerinin dikkatini çekebilirsiniz. Önemli konuşmalar yapabilir, yeni haftaya yeni hedeflerle girebilirsiniz. Duygusal olarak da beklentilerinizi karşılayacak insanlarla, konularla karşılaşmanızın mümkün olduğu bir gündesiniz; hayatın iyi bir yüzünün olduğuna yeniden ikna oluyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin, çevrenizdeki insanlarla etkili iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız da önemli olacaktır. Hayatınızda denge ve uyumun hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisinden yeni ayrılmış Terazi burcuysan, eski sevgilin seninle tekrar görüşmek isteyebilir. Fakat senin bu kişiyle tekrar iletişim kurmaya hiç niyetin yok. Sosyal medyada geçirdiğin zamanı azaltmak isteyebilirsin. Kitap okumaya ve kendini geliştirecek aktiviteler yapmaya yöneleceksin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçten içe ferahlamanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Moralinizin doruğa çıkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bugün içerisinde her şey daha iyiye gidebilir. Ayrıca, önünüze çıkan engelleri de teker teker aşabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen kendinizi bugün daha girişken ve sorumlu hissedebilirsiniz. Gelecek yönünde önemli kararlar gündeme gelebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatlerinde uyanmak ve erkenden işlerini halletmek sana daha iyi gelecek bugün. Eğer evine vakit ayırmak istiyorsan, bazı işlerini erken bir saatte halletmelisin. Günün ilerleyen saatlerinde keyfine daha rahat bakabileceksin bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilişkilerinizde belirgin bir ahenk eksikliği olabilir ve sabır gereklidir. Bugünkü etkileşimlerinizi daha derin bir düzeyde düşünürseniz, ilişkiniz aracılığıyla kendinizin gizli yönlerini keşfedebilirsiniz. İç görüler artık oldukça büyük keşiflere yol açıyor ve onlar sayesinde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz! Bugün doğanızda yoğunluk var ve bu odaklanmanıza veya sizi tamamen yoldan çıkarmanıza yardımcı olabilir. İnsanlar sizi izliyor ve fark ediyor gibi görünüyor ve sorun şu ki siz şimdi arka planda kaybolmayı tercih edebilirsiniz!

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Yine de ikilem yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,veya hayatınızın genel akışına ve duygularınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizle bazı çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilerden uzak durun. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya dikkat edin. Önümüzdeki günlere bıraktığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 15' 47" R
Ay
Başak
09° 03' 45"
Merkür
Boğa
01° 11' 47"
Venüs
Boğa
21° 09' 11"
Mars
Koç
12° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 22"
Satürn
Balık
17° 51' 43"
Uranüs
Boğa
23° 17' 38"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 25"
Lilith
Başak
25° 09' 11"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>