Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışıkı durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamdık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinzin kalbini kırmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor.

14 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda geçişini sürdürecek. Yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir. Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır. Saat 00:59 Mars-Jüpiter görünümü, ilişkide her iki tarafın da ortaklaşa hareket etmesini sağlayan bir güçtür. Eğer sorunlar varsa, her iki taraf da birbirinden farklı düşünüyorsa, beraberliğin tekrar gözden geçirilmesinde yarar vardır. Bu görünüm, maddi, fiziksel ve ruhsal anlamda huzura kavuşmak, sorunlardan uzak durmak isteğimizin işaretçisidir. Aynı görüşte olmadığımız kişilerden uzak dururuz.  İlişkide ortaklaşa paylaşımı önemseriz. Saat 04:37 Ay-Neptün faydalı görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici  hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 22:35 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Bir gün değil, 365 gün 6 saatimiz aşkla sarmaş dolaş yaşansın Aşkla gelene selam olsun Aşktan söz eden her dem var olsun….   Keyifli bir aşk günü geçirmeniz dileğimle,  

14 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz.. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız.

14 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonunda işler hızlı akmayabilir, ama yapılacak çok işiniz olacağa benziyor. Planlar hızlı akmasa da, siz, motive olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ve öğle civarında gergin diyaloglar veya hızlı hareketlere bağlı sıkıntılar olabilir, ama gün genelinde ve önümüzdeki günlerde aklımızın hızlı çalışacağı, zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza odaklanabileceğimiz, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde yaratıcı konularda yeni imkanlar var. Aynı zamanda parasal konular yüzünden ilişkileriniz hassaslaşabilir.

14 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kazanmak adına ekyapmak yada fırsatları değerlendirmek için fikir alışverişi yapın. Araç kullanan Teraziler sinirlerinize hakim olun.

14 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

14 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güzel adımların atılması bu pazar sizi neşelendirebilir. Aşkı daha fazla konuşmaya başlayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işleriniz için, tiyatro, sinema ya da kitap yazmayla alakalı bir projeniz varsa ideal bir dönemdesiniz.

14 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mevcut bir ilişkiniz varsa aranızdaki pürüzleri bu Sevgililer Günü’nde atlatabilmek adına çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Partnerinize güven, huzur ve sevgi aktarıp aranızdaki ilişkiyi pekiştirmek için şanslara sahipsiniz. Maneviyatınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Merkür'ün Kova burcuna girişi sayesinde ise hizmet alanınızla ilgili eğitime tabi tutulabilirsiniz. Genel olarak ise; Sevgililer Günü'ne harika bir durumda, Ay Boğa burcundaki konumuyla giriyoruz. Merkür Kova burcuna giriyor. Gezmek, restoran ve kafeteryalarda yemek, içmek, keyif almak için çok uygun bir gündeyiz. Gökyüzünde zorlayıcı etkiler yok. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak, sevgilinize hediye almak ve ne istediğinizi bilerek mağazaları dolaşmak için harika bir gündesiniz. Bu özel günün bir diğer gökyüzü desteği de Merkür'ün Kova burcuna geçişi. Merkür Kova burcundayken yeni arkadaşlıklar kurup, bol bol arkadaşlarla vakit geçirmek sohbet ortamını destekler. Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Özgür düşünmek, özgürlüklerimize önem vermek isteriz. Oldukça zeki ve orijinal fikirler öne süren kişilerle bir arada olabiliriz. Yeni çıkan elektronik cihazların alış verişlerini 6 Mart'a kadar olan bu süreçte yapabiliriz.

14 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki önemli konular ne kadar yolunda giderse gitsin, aşırı iyimser yaklaşımlardan özenle kaçınmalısınız. Bugün yaşayacağınız gelişmeler, tarafsız bir bakış açısı gerektirebileceğinden, dünyaya pembe gözlüklerle bakmamalısınız.

14 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 44' 09" R
Ay
Oğlak
29° 37' 34"
Merkür
Koç
17° 01' 04"
Venüs
Boğa
01° 23' 38"
Mars
Balık
29° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 54"
Satürn
Balık
16° 36' 13"
Uranüs
Boğa
22° 21' 56"
Neptün
Balık
28° 55' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 37"
Lilith
Başak
23° 22' 24"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>