Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda şanslı olabilirsin bugün. Hoşlandığın insanla konuşmak için uygun bir fırsat yakalaman olası. Onunla bir görüşme ayarlamak, keyifli bir gün aşktaki enerjini yenilemene vesile olabilir.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Maddi konular hakkındaki planların için başkalarından yardım almayı düşünebilirsin bugün. Farklı fikirleri dinlemek yeni fırsatlar yaratabilir çünkü. Hem bugün hem de yarınlar için bakış açını geliştirmen gerekebilir.

Tek başına kalmaktansa bir arkadaşınla zaman geçirmek senin için daha iyi bir seçenek olacak bugün. Arkadaşınla birlikte egzersiz yapmak ya da basit bir yürüyüşe çıkmak enerjini çok farklı noktalara taşıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlar için bir şeyler yapmak kendini daha iyi hissettirecek bugün. Onların hayatında ufak da olsa bir fark yaratmak seni mutlu edebilir. Sevdiklerinin hayatının bir parçası olduğunu bilmek seni onlara daha çok yaklaştırıp güzel adımlar atmanı sağlayacak.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız bugün size bir şey söyleyecek ama bir aile üyesi size tamamen farklı bir şey söyleyecek. Peki kime güveniyorsun? İyi haber şu ki, hemen bir karar vermek zorunda değilsiniz. Gerçekleri kendiniz kontrol etmek için bolca zamanınız var.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatındaki tüm sorumluluklardan sıyrılmak isteyip, kendinle vakit geçirmek isteyebilirsin. Vaktini yaşam alanın ve kişisel görünüşünle ilgili değişikliklere başvurarak geçirebilirsin. Sağlık konuları bugün ön planda. Kafandaki soruları yanıtlamak için uzmana görüneceksin. Arkadaşlarınla bir araya gelmek için bir organizasyon planları yapacaksın.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularınızdan bugün sonuç alabilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekil içerisine giriyor. Sizler de bu yeniay ile birlikte korkusuzca yeniliklere açık bir şekilde ilerleyin. Aynı zamanda maddi konular; ertelediğiniz bazı durumlar tekrardan karşınızda bulunabilir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha ciddi ve sorumluluk almak zorunda hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren özellikle babanız ile ilgili uğraşmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. İlerleyen zamanlarda da ailevi konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde verdiğiniz tepkilere dikkat etmenizde fayda var. Alışta kalmaya çalışın.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlü etkileşim içerisinde bulunduğunuz kişiler sizlere göstereceği müsemma farklı olacak. Gerekli adımları atarak ve sonuçları öngörerek devam etmeyi deneyin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve bir partnerinizin bugün tartışacak çok önemli şeyleriniz olabilir. Eski sorunları aşabileceğiniz ve daha iyi anlayabileceğiniz bir yere gelebileceğiniz güçlü bir an işaret ediliyor. Bu kişinin birortağı, romantik partner ya da sadece yakın bir arkadaş olması o kadar önemli değil - daha çok, ikinizin birlikte daha iyi çalıştığı bir yere ulaşmakla ilgili.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyeriniz vehayatınız pekiştirecek kişilerle görüşmeye devam edeceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda, ışıltılı olmanızdan kaynaklanan kalabalık bir topluluk sürekli sizi takip edecek; tercihlerinizi doğru kullanmalısınız.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aile ve ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla bazı konularda uzlaşmakta zorlanabilir ve durumları abartabilirsiniz. Partner ya da ortakla yaşanabilecek tartışmadan yara alabilirsiniz.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek.

15 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 53' 37" R
Ay
Terazi
23° 49' 29" R
Merkür
Boğa
06° 19' 26"
Venüs
Boğa
25° 47' 26"
Mars
Koç
15° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 44"
Satürn
Balık
18° 06' 36"
Uranüs
Boğa
23° 30' 44"
Neptün
Balık
29° 26' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 42"
Lilith
Başak
25° 34' 16"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>