Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eşin İle Birbirinizi Tamamlıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Romantik tarafınız bugünü ele geçirebilir. Şair ruhlusunuz, bu nedenle sözlerinizle birini baştan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bazı akılda kalıcı ifadeler kullanıp mübalağa sanatına başvurabilir ve bu kişiye oldukça etkileyebilirsiniz. Ya da sevgi dolu bir mesaj ya da tutkulu bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Birine karşı olan hislerinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Bu kişi çoktan kalbinizi ele geçirmiş olabilir.

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Enerjiyle dolup taşıyorsun ve bu enerjiyi çevrendekilerin sabitliğine meydan okumak için kullanacaksın. Bu kişiler ailen olabilir. Mesela, tabu olarak görülen konular mevcutsa, bu konuların üzerine gidebilirsin. Gerilimin ufukta göründüğünü söylemeye gerek bile yok!Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim bugün daha disiplinli bir yaklaşım gerektiriyor. Kelimelerinizle sert ve sınırlayıcı olmamaya veya aramalarınızın ve e-postalarınızın zamanlamasına duyarsız kalmamaya çalışın. İnsanlar rahatlatıcı ifadelere ve sempatik bir tona daha iyi tepki verirler. Soğuk gerçekler, herkes zaten küresel sorunlardan endişe duyduğunda mevcut yaraları ağırlaştırır. İşleri tonlayın. Ruh halinizi düşünmek için biraz sessiz zaman ayırın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşlarınla ortak fikirlere sahip olman çalışmalarını kolaylaştırıyor. Emek verdiğin projelerin sana kazanç sağlaması gün içinde seni mutlu edebilir. Öğleden sonra dargın olan arkadaşlarını barıştırmak için orta yol bulmaya çalışabilirsin. Evli bir Başak burcuysan eşini sorunlara senin kadar detaycı yaklaşmaması problemleri çözebilir. Birbirinizi tamamlıyorsunuz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı tarafı zorlayıcı tarzda konuşmalar içinde olmamanız gereken bir gündesiniz. İçsel geriliminiz sizi dışarı agresif biri haline dönüştürmemelidir. Daha diplomatik tavırlar içinde olmalısınız. 

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın önemli işler ve uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu aralar kutsal olarak gördüğünüz bazı ilişkilerin bozulması sizde güvensizlik yaratacak olsa da yine de olan şeylerin hayırlı olduğunu bilebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda size destek olan kişilerle, sağlık, tıp uzmanlarıyla, yardımcılarınızla iletişime geçebilirsiniz. Kuruntu ve evhamdan uzak durduğunuza emin olmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi çıkarlarınızdan çok başkalarının çıkarlarını gözetmeniz şu anlık doğru değil. Önceliği kendinize ve sonrasında yakın çevrenize vermelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır.Düzenli beslenmeye başlayabilir, sağlığınıza daha fazla dikkat edebilirsiniz. Neptün ile Venüs arasındaki kare açı inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün işle ilgili çok önemli bir telefon veya e-posta alabilirsiniz. Bu, kariyer yolunuzda tam bir oyun değiştirici olabilir. Partnerinize olan sevginizin sınırı olmasa bile biraz ağırdan almak daha sağlıklı olacaktır.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin karşı çıktığı konularda fazla ısrarcı davranmamalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>