Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelerini Saklamayacaksın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Eğer uzun bir süredir hayatında kimse yoksa, kalbinin tekrar hızla çarpmasını sağlayacak güzel bir etki ile karşılaşabilirsin. Gözlerini açık tutmalısın bugün.

Bugün kaçmaya ve oynamaya hazırsınız. İş planınız varsa, iptal etmek isteyebilirsiniz. Ağır bir sosyal yükümlülük planınız varsa, bunun yerine işinizi asın! Son zamanlarda herkesle ilgileniyorsunuz ve şimdi kendinize bakma zamanı. Dinlendirici bir gün için parka gidin ya da bir kez yapmak istediğiniz bir şey yapın!

Bugün parasal konularda canını sıkan mevzuları tek tek gündemine alman gerekebilir. Sana sıkıntı yaşatan konuları bulup hayatından çıkarmak için adımlar atmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

Kaslarını kuvvetlendirmek ve daha sağlıklı bir fiziğe sahip olmak aynada görmek istediğin ince figürden daha önemli olabilir. Bugün sağlığını düşünerek adımlar atmalısın, görünüşünü değil…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, geçmişte kalan bir mevzu veya bir arkadaşın hakkında tekrar düşünebilirsin. Eğer aranızda kötü bir enerji oluşmuşsa bunu çözmek için adımlar atabilirsin bugün. Geride kalan arkadaşlığınızı canlandırmak isteyebilirsiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda inanılmaz sabit fikirlisiniz, herkesle her konuda tartışıp duruyorsunuz! Ha deyince patlıyor, sözünüzün kesilmesine tahammül edemiyor, başkalarının söylediklerini dinlemiyorsunuz. Size neler oldu böyle? İfade özgürlüğünü engelleyen her şeyin karşısında olduğunu söyleyen siz değil misiniz? Aslında kendinize karşı savaşa girmiş olmayasınız? Dönüp biraz iç dünyanıza bakmanın zamanı geldi.

16 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklından geçirdiğin düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsun. Gerekçelerin, gün içinde seni haklı çıkartabilir. Farklı bir yaratıcılık anlayışı ileyerinde ya da eğitiminde aldığın kararları değiştirmek isteyebilirsin. İlişkinde tavrına saygı bekleyeceksin. Geleneksel olmayan, sıra dışı ilişkiler için cesaretini toplayacaksın. Evli Teraziler eşleri ve ailesiyle gündemi birlikte yakalamak isteyecekler.

16 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan kendinizi güvence altına almak isterken birtakım ödemelerle ve para trafikleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Güvencenin saklamak değil değerlendirmek olduğunu anlamalısınız. Yeni birve uğraş edinmek konusunda imkanlar elde edebilirsiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecek. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. İlişkilerinize özen göstermelisiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı pişmanlıklar yaşayabilir ancak dürüstçe özür dileyerek sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Evren sizlere özür dileme ve kusur kabul etme kapılarınızı açabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün üretkenlik ile dolu bir gün olabilir. Yaratıcılık, hayal gücü, özgünlük konularında çok heyecanlanman gayet mümkün hatta. Bu fırsatla yeteneklerine güvenerek hayallerine ulaşmak senin için daha kolaylaşabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için yoğun bir zaman ve çok fazla potansiyel, destek ve sevgi ile çevrilisiniz. Hayatın size getirdikleriyle akışa geçmeniz, ilhamı ve fırsatları yolunuza getirmesine izin vermeniz mümkün. Bugün sizin için bambaşka bir hayatın kapıları aralanıyor. Bu ihtimali kullanmak için biraz ısrarcı olmanız gerekebilir ancak nihayetinde, varmanız gereken yere varacaksınız. İlk adımlarınızda, seçiminiz konusunda bazı kararsızlıklarınız olabilir ancak korkularınızın yersiz olduğunu yakın zamanda fark edeceksiniz. Bu, sizin için yeni ve alışılmadık bir şey olabilir ancak hayatınızı değiştirme potansiyeline de sahip!

16 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

16 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; finans, kredi, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Krizleri doğru yönetirseniz çok güzel gelişmeler sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz.

16 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 56" R
Ay
Aslan
26° 44' 19"
Merkür
Koç
29° 53' 33"
Venüs
Boğa
19° 52' 49"
Mars
Koç
11° 29' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 42"
Satürn
Balık
17° 47' 26"
Uranüs
Boğa
23° 14' 02"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 15"
Lilith
Başak
25° 02' 18"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>