Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Alışkanlıklar Edinebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 70%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Vahşi ve farklı bir şeyler yapmak isteyebileceğin bir gün. Espri anlayışın ön plana çıkabilir ve arkadaşların, ailen için onları eğlendiren palyaço rolünü oynayabilirsin. Eşini de saçma şakalar ve garip yorumlarınla güldürebilirsin. Parlak bir kravatla, sıradışı bir bluzla da dikkatleri çekebilirsin. Nereye gidersen git dikkatleri çekmekten keyif alacaksın!Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Yakınınızda yaşanan bir ilişkiye önyargılı baktığınız yolundaki düşünceleriniz haklılık kazanmaya doğru gidiyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle yaşamaktan vazgeçmelisiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutininde olmayan bir takım alışkanlıkları hayatına ekleyerek sana olan değişimini gözlemlemek istiyorsun. Beslenme programına yeni öğünler ekleyebilirsin. Sağlığına dikkat ediyorsun. Arkadaşların ile aranda çok iyi bir iletişim var. Bu da sorunlar karşısında seni bir sıfır öne geçiriyor. Dostlardan yana şanslı olduğunu hissedebilirsin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlığa kendinizi bırakmayın. İşlerinizde ya da ilişkileriniz de daha fazla çözüm odaklı olmayı seçin. Kendi içinizde bazı problemleri daha rahat halledebilirsiniz. Finansal ödemelerinizle ilgili bazı aksamalar meydana gelebilir. Umduğunuz ödemelerin zamanında gelmemesinden dolayı söz verdiğiniz kişilere karşı mahcubiyet duyabilirsiniz.  

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakterinizdeki belirgin değişim ortaya çıkabilir. Karar almak ve aldığınız kararlara sadık kalmak hususunda beklenenden daha fazla çaba gösterebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödemeler, finansal konular gündeminizde olacak. Para yönetimi, ekonomik konuşmalar günün çoğunu alabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Krediler ve borçlarla ilgili konular gündemde olacaktır.Eşinizin veyaortağınızın finansal durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı her zaman dürüst olun. Bugünyerinde normalden biraz daha stresli hissedebilirsiniz. Yemek pişirirken bol miktarda bitki ve baharat kullanmaya özen gösterin. Hem yemeklere büyük lezzet katacak hem de sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yardımsever duygularınız atakta. Bugün, partnerinizin etkisinde kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>