Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadığınız partnerinize bazen, o sizin ebeveyninizmiş gibi davranıyorsunuz. İlişkiniz artık bu şekle dönüşmüşse, birbirinize açık olmanız ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılandı. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekecek

Para durumunuzda bir düzelme var. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanıştığınız biri size çok sevimli geliyor. Ona göstereceğiniz fazla yakınlık, partnerinizle ilişkilerinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, ev içindeki baskıların ve mali durumunuzun sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Siz ister istemez, bir şeyleri kafanıza takmaktasınız. Hoşunuza gitmeyen durumlar ancak konuşularak ve karşılıklı dürüst yaklaşımlarla çözülebilir. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, uzun vadeli düşünmenizi sağlayabilir. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik ölçüsünü tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda kendine yeniolanakları bulabileceğin bir gündesin. Uzun zamandır aklında bulunan fikirleri hayata geçirebilir, çevrenden maddi manevi destek görebilirsin. Şanslı bir günündesin. Sevildiğini görmek, içinin kıpır kıpır olmasına neden oluyor. Ancak yoğuntemposu özellikle zihnen yormuşken, sürekli soru soran kişilere karşı sert çıkışlar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin depresif halleri ciddi kaygılar yaşamana neden olabilir. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızı bütünüyle değiştirecek kararlar alabilirsin. Kendini rahatlatmak için alışverişe çıkacaksın. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla, sosyal yardım kampanyalarına maddi destek verebilirsin.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmek istediğiniz konularda çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Kendinize olan güveniniz artacak ve önceden yaptığınız planları uygulamaya başlayacaksınız. Duygularınız ve istekleriniz giderek güçleniyor.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindeakışınız ile ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde daha sistemli çalışmanız, başarınız açısından verimli olacaktır. İş arkadaşlarınız ile yapacağınız ortak çalışmalarınız daha sonuç odaklı olacaktır. Sosyal çevrenizle bir araya gelerek keyifli anlar geçirirsiniz. Sevdiğinizle yapacağınız paylaşımlar heyecanlı olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güveninizle birlikte maddi fırsatlar da artıyor. Refahınız gün geçtikçe artacak.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev ve aile yaşamınızla ilgili alanda daha çok meşgul olabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konular gündeme gelirken nostaljik bir gün olabilir. Sezgileriniz güçleniyor ancak kendinizi kaptırmadan gerçeklerle bağınızı koruyun.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve denge seven Teraziler, ev ve aile konuları sizi meşgul edebilir. Umulmadık harcamalar evde tadilat gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Estetik konularla ilgili ertelenmiş fırsatlar yeniden gündem olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında özel hayatınızdaki bir kadının kural ve yaptırımları sizi yorsa da, kişisel planlarınız yapmaktan vazgeçmeyin. Ne de olsa kadife eldiven giyen demir yumruk enerjinizle hayat dinamiklerini yönetmekte ustasınız. Eski dostlarınızı arayıp buluşarak nostalji yaşamak ruhunuza iyi gelir. Ayrıca emlakçılarla görüşmek ev alım satımı ile ilgilenmek için uygun bir gün.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 27" R
Ay
Boğa
01° 18' 17" R
Merkür
Koç
20° 56' 52"
Venüs
Boğa
09° 15' 18"
Mars
Koç
04° 52' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 38"
Satürn
Balık
17° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 57"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 50"
Lilith
Başak
24° 04' 51"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>